Lūgums palīdzēt! Meklē Jelgavā bezvēsts pazudušo 21 gadu veco Ēriku. FOTO
Naktī uz sestdienu Jelgavā bez vēsts pazuda 21 gadus vecais Ēriks Bermanis. Viņu meklē gan tuvinieki, gan policija.
112
2013. gada 8. janvāris, 10:21

Lūgums palīdzēt! Meklē Jelgavā bezvēsts pazudušo 21 gadu veco Ēriku. FOTO

Jauns.lv

Naktī no piektdienas uz sestdienu bez vēsts pazudis 21 gadus vecais jelgavnieks Ēriks Bermans. Pēdējo reizi viņš redzēts Jelgavas nakstsklubā „Tonuss”, viņš bijis alkohola reibumā. Puisi meklē gan viņa tuvinieki un draugi, gan policija.

Naktī no 4. uz 5. janvāri Jelgavā, Satiksmes ielā, dzīvojošais Ēriks Bermans atradās klubā „Tonuss”, Uzvaras ielā. Ap pieciem no rīta viņš, atrazdamies alkohola reibumā, klubu pameta un līdz šīm brīdim puiša atrašanās vieta nav zināma, liecina ieraksts portālā bezvests.lv.

Viņam līdzi bija „HTC” telefons, naudasmaks, „DnB Nord” bankas karte un atslēgu saišķis. Jaunais vīrietis bija ģērbies melnas krāsas virsjakā, zilas krāsas džinsos, tumši zilā cepurē ar uzrakstu „Adidas” un melnās ziemas kurpes, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirknis. Pazīmes: augums 182 centimetri, sportiskas miesasbūves, mati tumši, īsi.

„Lūgums atsaukties iedzīvotājus, kuriem ir jebkāda informācija par Ērika Bermaņa atrašanās vietu un zvanīt pa tālruņiem 63004200, 63004202, 63004227, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī,” aicina Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, jau iepriekš pateicoties par atsaucību.

Kasjauns.lv/Foto: bezvests.lv

Tēmas