foto: LETA
Aivis Freidenfelds cīnās un ir pilns apņēmības uzveikt smagu slimību
Satiksmes ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Aivis Freidenfelds 2017. gadā.
Dzīvības loterija
2018. gada 23. janvāris, 13:03

Aivis Freidenfelds cīnās un ir pilns apņēmības uzveikt smagu slimību

Kasjauns.lv

Satiksmes ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītājs, bijušais Ministru kabineta preses centra vadītājs Aivis Freidenfelds sociālajā tīklā “Facebook.com” publicējis atklātu vēstījumu, ka cīņā ar slimību viņam iet smagi. Draugi un paziņas, daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis pauduši uzmundrinošus vārdus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aivis 19. janvāri nopublicēja šādus vārdus: “Sāp, atkal kārtējā negulētā nakts. "Tas" arvien vairāk liek par sevi sajust, un neatstāj sajūta ka mani spēki cīņa var beigties.


Es joprojām esmu optimists un ceru uz pozitīvu rezultātu.
Iesākums visai šai smagai slimībai likās cerīgs -operācija, ar cerību, ka "nelūgtais viesis" tiks izoperēts, kā to uzskatīja Dr., taču, ak vai, operācijā konstatēja, ka "Tas" vēlas "draudzēties" ar citiem dzīvībai svarīgiem orgāniem. Ka rezultātā "Tas" palika sava vietā. Tika nozīmētas 6 ķīmijas reizes. Taču imūnsistēma visu to "pieņēma" ar dažādām blaknēm, pēc 5 reizes novembra beigas iestājās pauze.


Jo tad, sāpīgā manipulācijā tika noskaidrota "Tā" galīgā diagnoze. Protams, mana vecumā, tā neko labu nesolīja. Un manipulācijas vietā veiktie dūrieni ar 21 cm un 18 cm garām adatām, radīja vēlāk pilnīgu diskomfortu ēšanā, kārtējo svara zaudēšanu, šoreiz 7 kg, un arī negulētas naktis.

foto: LETA
Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds 2007. gadā.


Pirmdien plānots jauns ķīmijas kurss, cerīgi lūkojos, ka tas dos vēlamo rezultātu, taču tā ir CERĪBA un kā minēja Dr., tad varbūt sekotu operāciju, lai "To" tomēr atstādinātu no mana ķermeņa, tomēr arī tas ir "Debesu kancelejas" ziņā, ļoti cerīgi teksti pirms jaunā kursa. Un tā cīnos par iespējām normāli izgulēties, varbūt izdosies, jo iedzēru pretsāpju līdzekli un miega preparātu.
Joprojām ceru, ka Latvijā ir ķirurgi, kuri nebaidītos veikt sarežģītu atdalīšanas procedūru, taču pagaidām esošais Dr. man cerības nevieš nekādas.”


Komentāros daudzi uzsver: “Turies!". Freidenfelds uz to atbildējis: "Laikam nekas cits neatliks, redzot tik lielu morālo atbalstītāju, arī tādus ar praktiskiem padomiem un arī finansēm."