Šokējoši: sieviete nopērk TV reklamētu diētu un nomet 10 kilogramus!
Diētas
2015. gada 16. decembris, 10:00

Šokējoši: sieviete nopērk TV reklamētu diētu un nomet 10 kilogramus!

Jauns.lv

“Nospraudu mērķi – līdz jaunajam gadam noteikti notievēšu. Sākumā daudz šaubījos. Bet, kad uzvarēju savas šaubas – nometu svaru!” – tā stāsta Svetlana Špele (44), kura tik tikko zaudēja 10 kilogramus liekā svara. Lasi atklātu interviju ar Svetlanu un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt dietologa konsultāciju!

– Svetlana, pastāstiet – kāda bija jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Par notievēšanu sāku domāt pēc 21 gada vecuma, kad vajadzēja atbrīvoties no pēcdzemdību liekajiem kilogramiem. Pēc tam kādus 10 gadus svars turējās normāls. Bet ar gadiem vielmaiņa kļuva lēnāka, svars nāca klāt pa kilogramam vien. Izmēģināju dažādas diētas, bet svars vienmēr atgriezās. Es jutu, ka pati sev vairs nepatiku ar liekajiem kilogramiem! Gribējās izskatīties jaunākai un skaistākai – vilkt kleitas, svārkus un peldkostīmu un izskatīties labi. Tāpēc nospraudu mērķi – līdz jaunajam gadam noteikti notievēšu.

– Kā nolēmāt sākt tievēt ar Stokholmas diētu?

– Par Stokholmas diētu redzēju pārraidi televīzijā – viens sabiedrībā zināms cilvēks ar šo programmu bija nometis 40 kilogramus. Tas bija tiešām iespaidīgi! Internetā palasīju atsauksmes un redzēju, ka cilvēki tiešām ir apmierināti ar diētas rezultātiem. Protams, šaubas man bija, ka samaksāšu un neko nesaņemšu. Bet mana vēlme notievēt bija stiprāka! Pieteicos Stokholmas diētai un nevienā brīdī neesmu nožēlojusi.

– Kā veicās ar diētas ievērošanu?

– Pirmais kilograms bija nost trešajā dienā. Vēl pēc pāris dienām bija mīnus 4 kilogrami. Pārmaiņas ķermenī bija acīmredzamas, drēbes bija kļuvušas brīvākas. Kopā līdz šodienai esmu zaudējusi 10 kilogramus. Pati jūtos ļoti apmierināta ar sevi, un saņemu komplimentus no apkārtējiem – tas priecē!

– Ko jūs ieteiktu citām sievietēm, kas arī vēlas notievēt?

– Iesaku nebaidīties un pamēģināt! Šī diēta tiešām strādā!

Spied šeit – Stockholmhealth.com – un zaudē lieko svaru līdz jaunajam gadam!

StockholmHealth.com iesaka: uzdāvini sev svētkos veselīgu un skaistu augumu – Tu esi to pelnījusi! Sāc šodien un jau šajos svētkos pārsteidz visus ar fantastisku figūru! Tikai šodien: saņem testa rezultātus bez maksas un konsultāciju no notievēšanas speciālista – tikai StockholmHealth.com mājaslapā.


Reklāmas raksts sadarbībā ar Stockholmhealth.com / Publicitātes foto

Tēmas