Šokējoši: Ievērojot šo vienu neparasto padomu, vīrietis nomet 29 liekos kilogramus!
Diētas
2016. gada 11. februāris, 10:00

Šokējoši: Ievērojot šo vienu neparasto padomu, vīrietis nomet 29 liekos kilogramus!

Jauns.lv

"Katru rītu, uzkāpjot uz svariem, redzu, ka kilogrami turpina kristies. Tas ir tāds pozitīvais azarts, ko novēlu piedzīvot katram!” – saka Raimons Karāns (43). Lasi interviju ar Raimonu un uzzini, kā viņam tas izdevās! Kā arī tikai šodien saņem notievēšanas speciālista konsultāciju bez maksas!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

– Raimon, kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Vēl rudenī svēru 130 kg, man bija grūti aizsiet kurpes! Daudz biju domājis par diētas uzsākšanu, bet kaut kā nesaņēmos – vairāk par slaidu augumu un veselību man patika garšīgi paēst! Tā kā ikdienā neēdu brokastis, bet pusdienās man bija tikai kādas ātrās uzkodas, nopietnākā ēdienreize man parasti sanāca vakarā ap 21.00 – tad arī parasti pārēdos un gāju gulēt. Nekādas diētas nebiju mēģinājis, bet biju mēģinājis vairākas notievēšanas tabletes – bez efekta. Ģimenes locekļi man mudināja sākt kaut ko darīt, lai samazinātu svaru, bet tas tikai radīja pretestību. Jo uzskatu – līdz diētai ir jānonāk pašam, ar savu apziņu, tikai tad būs panākumi! Tievēšana sākas galvā!

– Kā nolēmi tomēr pamēģināt Stokholmas diētu?

– Iedvesmojos no reāla parauga – viens paziņa notievēja ar Stokholmas diētu. Biju ļoti pārsteigts, kad satiku viņu pēc ilgāka laika – ne tikai bija notievējis, bet arī izskatījās jaunāks un sportiskāks! Tieši viņš man pastāstīja par šo diētu. Sapratu, ka tas ir variants, kā patiešām notievēt ar garantiju, un nolēmu pieteikties!

– Kā veicās ar uztura plāna ievērošanu?

– Darba dēļ uztura plānu sāku pildīt tikai nedēļu pēc pieteikšanās. Šajā plānā nav nekā tāda, ko būtu grūti ievērot! Viss ir labi pārdomāts un sabalansēts, produkti ir viegli pieejami un nav jātērē kosmiskas summas, lai tos sagādātu. Īpaši patika, ka manā plānā bija biežas ēdienreizes – tādēļ ne reizi nejutos izsalcis. Protams, pirmās dienas bija grūtākas, jo bija sevi jāpiespiež paēst brokastis, kas man nebija ierasta lieta. Bet pāris dienu laikā organisms jau bija pielāgojies un es sāku ievērot pirmos pozitīvos rezultātus!  

– Kādi bija pirmie rezultāti?

– Pirmās patīkamās pārmaiņas redzēju otrajā dienā, kad uzkāpu uz svariem – biju par pāris kilogramiem nokrities. Kopš tā laika es joprojām katru rītu, uzkāpjot uz svariem, redzu, ka kilogrami turpina kristies. Tas ir tāds pozitīvais azarts, ko novēlu piedzīvot katram!

– Cik kilogramus esi nometis ar Stokholmas diētu?

– No diētas sākuma līdz šai dienai esmu zaudējis 29 kilogramus.

– Tas tik tiešām ir iespaidīgs skaits, apsveicam! Ko Tu ieteiktu citiem, kas arī vēlas notievēt?

– Viennozīmīgi – visiem, kam ir problēma ar lieko svaru, iesaku tikai un vienīgi Stokholmas diētu! Pamēģini pats un vēlāk pateiksi paldies!

Spied šeit – Stockholmhealth.com – un zaudē lieko svaru ātri un veselīgi!

Reklāmas raksts sadarbībā ar 

Stockholmhealth.com / Publicitātes foto

Tēmas