30 dienu izaicinājums kopā ar NHL Stenlija kausa ieguvēju Rīgā
Esi vesels
2016. gada 1. marts, 12:00

30 dienu izaicinājums kopā ar NHL Stenlija kausa ieguvēju Rīgā

Jauns.lv

No 1. -30. martam Rīgā tiek piedāvāta unikāla iespēja tikties un apgūt jaunus apvāršņus kopā ar Stenlija kausa ieguvēju. Bikram Yoga Riga aicina transformēt sevi un savu personību tikai 30 dienās, pieņemot unikālu 30 dienu izaicinājumu kopā ar Life Coach un NHL ( Nacionālā Hokeja līga) Stenlija kausa ieguvēju Džeiku Gercenu (Jake Goertzen) no ASV.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džeiks Gercens ir bijis viens no vadošajiem NHL skautinga speciālistiem, par kura aizraušanos pēc profesionālā sporta pamešanas kļuvusi Bikrama joga. Džeks Gercens,  kā kluba skautinga nodaļas vadītājs, kopā ar klubu Tampabejas "Lightning" 2003./04. gada sezonā kļuva par Stenlija kausa ieguvēju un saņēma slaveno Stenlija kausa īpašnieka gredzenu.

Bikram yoga ir pasaulē atzīta 26 hatha jogas pozu un divu elpošanas vingrinājumu komplekss, kas tiek izpildīts +40,6 grādu temperatūrā un ilgst tieši 90 minūtes. Ar to nodarbojas tādi pasaules slaveni sportist, kā: Jevgēņijs Malkins, Deivids Bekhems, Endijs Murejs, Veins Greckis, Serena Viljamsa u.c. Atsauce: http://bikramyogapalmdesert.com/bikram-yoga-for-athletes/ Džeiks iedvesmos dalībniekus, vadīs seminārus un nodarbības. Semināru grafiks tiks publicēts tuvākajā laikā

www.bikramjoga.lv

. Izaicinājuma mērķis - 30 dienu laikā apmeklēt 30 Bikram jogas nodarbības kādā no Bikram Yoga Riga studijām. Nav nozīmes, cik daudz nodarbības Jūs apmeklēsiet, taču Jūsu ikdienu papildinās arvien vairāk jogas nodarbību. Jūs izjutīsiet rezultātus - labāks miegs, labāka veselība, labāka pašsajūta, kā arī iegūsiet labāku fizisko formu un sagatavotību. Šīs nav sacensības! Šis ir izaicinājums! Šī ir iespēja pārvarēt savas spēju robežas un darīt vairāk nekā parasti, iegūstot pozitīvu ietekmi uz veselību un pašsajūtu. Īpaši pārsteigumi no

BikramYoga Riga

visa mēneša garumā, kā arī katram dalībniekam motivējošs  Bikram Yoga 2016.gada kalendārs ar dāvanu kartēm, kuras varēs izmantot arī KOMBUCHA Veselības Studijā! Kalendāra tapšanā ir piedalījušies gan BikramYoga Riga klienti, gan sabiedrībā labi pazīstami Bikram Yoga Riga klienti, kā: aktrise Raimonda Vazdika, TV raidījumu vadītājs, Armands Simsons, šaha lielmeistare Dana Reizniece - Ozola, trīskārtējs pasaules čempions motosportā Kaspars Stupelis, Latvijas ātrākais auto šosejas pilots Haralds Šlēgelmilhs, sertificēta BikramYoga pasniedzēja Ilze Liepa, mūsu klientes Anna un Elīza Sestules, Latvijas vieglatlētikas garo distanču izlases dalībniece Anita Kažemāka,  viena no talantīgākajām Latvijas jaunās paaudzes mūziķēm, pianiste un ērģelniece Liene Andreta Kalnciema, baleta māksliniece Marta Ozoliņa, trīskārtējs pasaules čempions un divu Ginesa pasaules rekordu īpašnieks skeitborda slalomā Jānis Kuzmins, kā arī

BikramYoga Riga

dibinātājs Rīgā - Jānis Bazevičs.

Nākamā gada kalendārā vari būt arī tu! Lai iegūtu balvas Jums ir jāiztur 30 dienas pēc kārtas, apmeklējot jogas nodarbības Bikram Yoga Riga studijās un atzīmējoties speciālā sarakstā kādā no studijām. 30 dienu izaicinājuma abonements maksā 79 EUR un to drīkst aktivizēt visu marta mēnesi.

*Ja vēl neesi gatavs 30 dienu izaicinājumam un nekad neesi apmeklējis BikramYoga, iepazīšanās nedēļas cena 29 eur, neierobežots nodarbību skaits.  

**Arī, ja neesi 30 dienu izaicinājuma dalībnieks, būsi laipni gaidīts uz Jake Gercena nodarbībām un semināriem visu marta mēnesi,  1 nodarbības cena 15 eur.

BikramYogaRiga studijas: Lāčplēša ielā 52/54 un Ventspils ielā 65 (Pārdaugava).

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar

Bikram Yoga Rīga /Publicitātes foto