Šokējoši: šī sieviete zaudēju 14 liekos kg rekordīsā laikā – uzzini, kā!
Diētas
2016. gada 14. marts, 10:00

Šokējoši: šī sieviete zaudēju 14 liekos kg rekordīsā laikā – uzzini, kā!

Jauns.lv

"Jau pēc divām dienām ievēroju, ka izskatos savādāk – seja bija kļuvusi mazāk apaļa. Tagad, pēc 14 nomestajiem kilogramiem, vecās drēbes man ir pa lielu!" – stāsta Iveta Briede (43) no Rojas. Lasi interviju ar Ivetu un uzzini, kā viņai izdevās notievēt!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

– Kāda bija jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Kādreiz, jaunībā, par tievēšanu man nebija jādomā, jo biju slaida. Taču pēdējā laikā arvien biežāk domāju par to, ka vajadzētu nopietni pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Divu gadu laikā biju ļoti pieņēmusies svarā. Jau tiktāl, ka man nācās krietni piedomāt, ko un kā vilkt mugurā, lai noslēptu savu apaļumu! To paveikt kļuva arvien grūtāk. Sāku jau domāt, ka nekas cits neatliks, kā sākt valkāt drēbes no "resnā gala"…

– Kā uzzinājāt Stokholmas diētu?

– Par diētu uzzināju no draudzenes. Viņa man stāstīja par kādu ļoti efektīvu diētu, kas palīdzējusi arī vairākiem zināmiem cilvēkiem. Tā bija Stokholmas diēta. Iepriekš jau par šo diētu biju lasījusi internetā – redzējusi reklāmas, lasījusi atsauksmes. Bet tās atsauksmes, ja godīgi, man likās samākslotas, neīstas… Tomēr draudzenes stāsts un reālu pazīstamu cilvēku labie rezultāti mani pārliecināja, ka šī diēta derēs arī man. Tāpēc atmetu šaubas un tajā pašā dienā pieteicos Stokholmas diētai!

– Kā veicās ar diētas ievērošanu?

– Diētu sāku uzreiz, nākamajā dienā pēc pasūtīšanas. Lai cik dīvaini tas pašai neliktos – diētas laikā man uzlabojās pašsajūta, visu laiku bija ļoti daudz enerğijas. Katru rītu un vakaru es kāpu uz svariem, pierakstīju rādītājus. Jau pēc divām dienām sāku pamanīt pirmos rezultātus – skatoties spogulī, ievēroju, ka izskatos savādāk! Vaigi bija kļuvuši plānāki, seja mazāk apaļa. Tagad, pēc 14 nomestajiem kilogramiem, vecās drēbes man ir pa lielu, tāpēc iegādājos jaunas!

– Ko jūs ieteiktu citiem, kas arī vēlas slaidu augumu?

– Ja vēlies labi izskatīties, no sirds iesaku Stokholmas diētu. Tur nav nekā grūta, viss ir pavisam vienkārši un viegli. Piesakies un pamēģini!

Vēlies ātri un veselīgi zaudēt liekos kilogramus? Spied ŠEIT!


Reklāmas raksts sadarbībā ar Stockholmhealth.com / Publicitātes foto

Tēmas