foto: Ekrānuzņēmums
Vienas dienas laikā Valteram Frīdenbergam saziedo 85 tūkstošus eiro
Zibenīgā ātrumā izdevies savākt daudzkārt vairāk, nekā sākotnēji tika lūgts.
2017. gada 22. novembris, 07:18

Vienas dienas laikā Valteram Frīdenbergam saziedo 85 tūkstošus eiro

Kasjauns.lv

Kad patiešām vajag, un vajag ātri, Latvijas iedzīvotāji spēj lieliski mobilizēties - ar vēzi slimā mūziķa Valtera Frīdenberga ārstēšanai lūgtā summa - 17 500 eiro - tika savākti nepilnu divu stundu laikā pēc tam, kad lūgums izskanēja gan Ziedot.lv mājaslapā, gan portālā Kasjauns.lv, gan video rullīšos Latvijas Televīzijā un Lsm.lv.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šorīt ap pl.7 savāktā summa Valtera ārstēšanai ir jau gandrīz 85 000 eiro. Savu labo sirdi parādījuši gandrīz seši tūkstoši cilvēku, no kuriem puse vēlējusies palikt anonīma.

Video ierakstā Valters teic: "Es ticu, ka jau pēc neilga brīža varēšu teikt lielu paldies par to, ka atkal esmu vesels! Paldies. Liels jums paldies!"

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka otdrien tika sākta ziedojumu vākšana māksliniekam Valteram Frīdenbergam - "Tumsas" un "Putnu balles" solistam, kurš 30 gadu vecumā jau gadu cīnās ar vēzi. Kad šķita, ka slimība uzveikta, tā tomēr atgriezās ar jaunu spēku, un Latvijas ārsti atzina savu bezspēcību slimības priekšā. Taču Valteram piekrita palīdzēt ārsti Vācijā, bet viņš viens pats tam līdzekļus nespēja rast. Tagad mūziķim šāda iespēja būs, pateicoties sabiedrības labākās daļas atbalstam. Turies, Valter!

Valteru Frīdenbergu apsveic 30. jubilejā

Koncertuzveduma “Dod, Dieviņi!” dalībnieki 2017. gada 26. oktobrī apsveic 30. jubilejā mūziķi Valteru Frīdenbergu.

gallery icon
26

Tēmas