foto: no Lazdānu ģimenes arhīva
Māmiņa Inga izmisīgi lūdz palīdzēt: 5 gadus vecā dēla veselībai pietrūkst 2400 eiro
Cīņa par 5 gadus vecā Kristapa veselību turpinās, un Inga atkal ir spiesta lūgt palīdzību.
Dzīvības loterija
2017. gada 8. septembris, 11:22

Māmiņa Inga izmisīgi lūdz palīdzēt: 5 gadus vecā dēla veselībai pietrūkst 2400 eiro

Kasjauns.lv

Māmiņa Inga Lazdāne, kura dzīvo Talsu novada Laucienē, jau vairākus gadus cīnās par sava dēla Kristapa veselību. Pateicoties atsaucīgo ziedotāju un arī valsts atbalstam, izdevies panākt uzlabojumus puisīša veselībā, par ko ģimene saka milzīgu paldies. Taču cīņa par bērna veselību turpinās, un Inga atkal ir spiesta lūgt palīdzību. Lai atmaksātu rēķinu par rehabilitāciju, vēl trūkst 2442,99 eiro.

5 gadus vecā Kristapa diagnoze ir BCT spastiska tetraperēze, simtomātiska epilepsija, portālam Kasjauns.lv stāsta mamma.

Epilepsijas lēkmju Kristapam patlaban vairs nav, un viņš apmeklē speciālo bērnudārzu "Kastanītis" Talsos. Lai Kristaps tiktu uz kājām un sāktu staigāt, nepieciešams kārtējais intensīvais rehabilitācijas kurss. Rehabilitācijas kurss paredzēts no 9. līdz 21. oktobrim un izmaksā 4111,56 eiro.

Ārpus bērnudārza Kristaps vēl apmeklē ergoterapeitu, reitterapiju, fizioterapiju, masāžas. No 24. aprīļa līdz 9. maijam Kristaps ir izgājis rehabilitācijas kursu Vaivaros, kurš bija valsts atmaksāts, stāsta Inga.

No 3. līdz 7. jūlijam Kristaps bija Minskā uz delfīnterapiju un jau vairākkārt ar ziedotāju palīdzību ir izgājis rehabilitācijas kursus Slovākijā Adeli centrā. Pēc rehabilitācijas kursiem ir uzlabojumi Kristapa veselības stāvoklī.

Māmiņa Inga ģimenes vārdā ļoti lūdz palīdzēt un saka lielu paldies jau iepriekš visiem atsaucīgajiem ļaudīm LV16UNLA0050009241171 vai LV98HABA0551023851620 (Inga Lazdāne). (Maksājuma mērķis: Kristapa ārstniecībai) Šobrīd trūkst 2442,99 eiro.

Inga savam lūgumam pievienojusi arī dokumentus par apmaksātajiem rēķiniem:

foto: no Lazdānu ģimenes arhīva
foto: no Lazdānu ģimenes arhīva