Kā iegūt pludmales sezonas cienīgu figūru? Talkā nāks ājurvēdiskie preparāti!
Diētas
2018. gada 3. aprīlis, 07:00

Kā iegūt pludmales sezonas cienīgu figūru? Talkā nāks ājurvēdiskie preparāti!

Karlīna Timofejeva

Tuvojoties vasarai, gājiens garām spogulim, arvien biežāk noved pie bažām par savu gatavību pludmales sezonai. Aizņemtībā pavadot garos un drūmos ziemas mēnešus, ne visiem var atlikt laiks regulārai treniņu zāles apmeklēšanai. Taču ir pietiekami daudz citu triku kā īsā laikā iegūt vēlamo vidukļa apmēru. Der, piemēram, zināt, ka Latvijā tiek ražoti dabīgi, uz ājurvēdas zinībām balstīti un iedarbīgi preparāti svara zaudēšanai.

Ājurvēda, tulkojumā no sanskrita valodas nozīmē „zinātne par dzīvi” un ir gadsimtiem senu, pārbaudītu metožu kopums, kas palīdzēs sasniegt harmoniju gan miesā, gan garā un gādās par stipri veselību un ilgu mūžu. Ājurvēdas pirmsākumi meklējami austrumu zemēs. Tās sludinātās mācības, tostarp diētas, jogas vingrinājumi, kā arī citas procedūras vērstas, lai iedibinātu ķermenī līdzsvaru un cīnītos ar slimībām.

Ājurvēdas svara regulēšanas noslēpumi

Ājurvēdas pūrā, turklāt, atradīsies arī ne viens vien veselīgs padoms vieglai un ātrai svara zaudēšanai, piemēram, speciāli no dabīgām sastāvdaļām izstrādāti uztura bagātinātāji. Izrādās, augstas kvalitātes ājurvēdiskie preparāti ir pieejami arī pie mums. Latvijā tos izplata zem zīmola “Unifarma Herbals”. “Unifarma Herbals” uztura bagātinātāju līnija ir bagātināta ar Indijas augiem katrā tabletē un kapsulā. Visi produktos iekļautie dabiskie augi, gadsimtiem ilgi ir izmantoti labas veselības un ķermeņa funkcijas uzlabošanai. Katrs augs ir noderīgs veselībai neatkarīgi no cilvēka vecuma, dzimuma un ķermeņa tipa.

Latvijā ražoti, dabīgi uztura bagātinātāji

„Unifarma herbals” produktu klāstā turklāt atrodami arī Latvijā ražoti uztura bagātinātāji „B-Slim”*, „B-Slim Night”* un „B-Slim” tēja*. Tos izstrādā industrijas vadošā kompānija SIA „Aptiekas produkcija”. “B-Slim” tablešu galvenā sastāvdaļa ir garcīnija, kas mazina tieksmi pēc ēdiena, tādējādi samazinot arī tauku un ogļhidrātu patēriņu, veicina optimālu barības vielu izmantošanu un kavē taukskābju veidošanos.

„B-Slim Night” kapsulas sastāvā esošā garcīnija mazina apetīti un palīdz regulēt svaru. Tās ekstrakts palīdz saglabāt normālu cukura un tauku līmeni asinīs, savukārt ārstniecības emblika (auglis) veicina gremošanu un fizisko labsajūtu. Preparātā sastāvā ietilpst arī meža gimnēmas ekstrakts, kas palīdz saglabāt normālu cukura līmeni organismā un vīģeskoka augļi, kas stimulē labvēlīgu zarnu mikrofloru. Tējaskrūma lapu ekstrakts palīdz sadedzināt taukus un palielināt organisma enerģijas izlietojumu.

„B-Slim” tējas sastāvā esošā gimnēma palīdz samazināt vēlmi uz saldumiem, fenhelis palīdz uzturēt veselīgu gremošanas traktu un kanēlis palīdz uzlabot gremošanu.

Rezultāti 2 mēnešu laikā

„B-Slim” un „B-Slim Night”* preparātu lietotāja Zanda (34) atzīst, ka izmaiņas sevī pamanījusi jau pēc mēneša: „Lietoju šos preparātus kopā, tā, kā ieteicis ražotājs – 1 līdz 2 „B-Slim” kapsulas no rīta un tikpat daudz „B-Slim Night” vakarā. Papildus tam nedaudz vingroju, kā arī  cenšos ēst pēc iespējas veselīgāk un rezultāti mani pārsteidza jau pēc pirmā mēneša!”

Latviešu produkta izplatītājs gan informē, ka, tā kā preparāts ir dabīgs, tā patiesais potenciāls, kopā ar jūtamiem rezultātiem atklāsies pēc aptuveni 2 līdz 3 mēnešu regulāras lietošanas.

*Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Reklāmas raksts sadarbībā ar

www.unifarma-herbals.lv /Foto: Unifarma Herbals personiskais arhīvs

Tēmas