Atklājies iemesls, kāpēc svārkos tērpti vīrieši ir pārāki par citiem
Skotu tradicionālais apģērbs kilts ir obligāti jānēsā bez apakšveļas, taču arī tiem kungiem, kuri nevēlas publiski staigāt svārkos, nevajag noskumt.
Esi vesels
2016. gada 19. maijs, 04:58

Atklājies iemesls, kāpēc svārkos tērpti vīrieši ir pārāki par citiem

Jauns.lv

Skoti apgalvo, ka viņu tradicionālie svārki kilts, kaut arī vizuāli atgādina sieviešu svārkus, patiesībā ir ļoti vīrišķīgs apģērba gabals. Tomēr vizuālais izskats nav vienīgie šo svārku plusi, ziņo itāļu ziņu portāls notizie.delmondo.info.

Izrādās, tie vīrieši, kas nēsā skotu svārkus, procentuāli ievērojami mazāk cieš no neauglības. Par šo fenomenu ieinteresējušies Nīderlandes zinātnieki. Viņi nolēma veikt pētījumu un noskaidrot, kā svārku valkāšana ietekmē vīriešu reproduktīvo sistēmu.

Izvērtējot iegūtos rezultātus, secināts, ka dzimumorgānu apvidū esošajai temperatūrai ir ļoti liela ietekme uz spermas kvalitāti. Svārciņu nēsāšana šo temperatūru palīdz uzturēt optimālu, turklāt ļauj arī intīmajai zonai vēdināties. Šādos apstākļos vismazāk tiek ietekmēti arī spermatozoīdi, kas ļoti jūtīgi reaģē uz temperatūras pārmaiņām.

Pamatojoties uz šīs analīzes rezultātiem, pētījuma vadītājs iesaka vīriešiem, kuri vēlas kļūt par tēviem, apsvērt kilta iekļaušanu savā garderobē. Šis apģērba gabals nodrošina fizioloģiskā ziņā perfektu vidi, lai organisms varētu ražot kvalitatīvu spermu un veselīgus, spēcīgus, apaugļot spējīgus spermatozoīdus.

Tā kā kilts ir obligāti jānēsā bez apakšveļas, tiem kungiem, kuri tomēr nevēlas publiski staigāt svārkos, nevajag noskumt. Šī apģērba pozitīvās īpašības var izbaudīt, arī vizuāli pārāk nemainot savu izskatu. Ieteicams vienkārši izvairīties no pārāk ciešām apakšbiksēm un, protams, gulēt kailiem.

Tāpat jāpievērš uzmanība arī auduma sastāvam. Priekšroku ieteicams dot dabiskai kokvilnas apakšveļai, kas ļauj ādai brīvi “elpot”. Tā ne vien kontrolē intīmās zonas temperatūru, bet arī samazina infekcijas risku.

Protams, ja šie nosauktie iemesli nešķiet pietiekami vilinoši, varat izvēlēties arī ražojumus no sintētiska, neelpojoša materiāla. Tādā gadījumā baudīsiet ne vien patīkamo mitruma un sasvīduma sajūtu, bet arī ietaupīsiet naudu, ko būtu iztērējuši par prezervatīviem, lai izsargātos no nevēlamas grūtniecības.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock