Vasarā aktuālā diēta – zaudē 12 kg rekordīsā laikā
Diētas
2016. gada 25. jūlijs, 10:00

Vasarā aktuālā diēta – zaudē 12 kg rekordīsā laikā

Jauns.lv

Rīdziniece Agnese Šēve atklāj – ar kādu visai vienkāršu paņēmienu viņa atbrīvojās no 12 kilogramiem liekā svara īsā laikā. Lasi interviju ar Agnesi un uzzini, kur saņemt bezmaksas uztura konsultāciju par notievēšanu!

– Kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Biju izmēģinājusi praktiski visas zināmās diētas, taču bez rezultātiem. Es nevarēju izturēt to bada sajūtu. Beigās vienmēr "norāvos" un tāpat metos pie ledusskapja.

– Kāpēc nolēmāt notievēt tieši tagad?

– Par Stokholmas diētu pozitīvas atsauksmes biju dzirdējusi jau iepriekš, bet šoreiz mani uzrunāja piedāvājums internetā. Šī diēta palīdz iekustināt vielmaiņu, tāpēc jebkurš var iegūt slaidu augumu. Programma sola, ka samaksāto naudiņu man atgriezīs, ja man kaut kas neizdosies. Pie tādiem nosacījumiem man nebija, ko zaudēt. Turklāt, cik gan ilgi var vilkt garumā – gribēju kaut ko darīt sava izskata un veselības labā! Beidzot!

– Kāpēc izvēlējāties Stokholmas diētu?

– Man ļoti patika diētas plāna piedāvāto produktu klāsts un iespēja bez maksas komunicēt ar speciālistiem gadījumos, ja radās vēlme nomainīt kādu no ēdieniem vai bija kādi citi jautājumi. Salīdzinājumā ar citām, iepriekš mēģinātajām diētām, ievērojot Stokholmas diētas plānu, nevienu brīdi nejutos izsalkusi. Tas tiešām bija viegli!

– Kā veicās ar diētas ievērošanu?

Pirmos rezultātus pamanīju jau diētas pirmajās dienās. Pirmās nedēļas laikā zaudēju 5 kilogramus, bet gribēju sasniegt vēl slaidāku augumu. Turpināju ievērot programmas konsultantes ieteikumus un šobrīd kopumā esmu zaudējusi 12 kilogramus! Un tas viss bez jebkādiem mokošiem treniņiem!

– Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu arī citiem cilvēkiem?

– Pateicoties Stokholmas diētai es zaudēju 12 kg liekā svara un tagad man reāli ir prieks skatīties spogulī! Ar jauno figūru esmu ļoti apmierināta. Programmu rekomendēju visiem, sevišķi tiem, kuri šobrīd uz Stokholmas diētu skatās skeptiski. Vienkārši pamēģini! Diēta tev iemācīs, kā maz ieguldot, iespējams tikt pie slaida auguma, un visam tam klāt varēsi garšīgi un sātīgi paēst!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un saņem tieši tev sastādītu notievēšanas plānu!

 

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Stockholmhealth.com/Publicitātes foto

Tēmas