Šokējoši: Kā atbrīvoties no "riepas" uz vēdera dažās dienās!
Diētas
2016. gada 22. augusts, 10:00

Šokējoši: Kā atbrīvoties no "riepas" uz vēdera dažās dienās!

Jauns.lv

“Gribēju tikt vaļā no liekajiem tauciņiem uz vēdera un ļoti īsā laikā zaudēju 10 kilogramus. Ar sportu šādu rezultātu reāli būtu sasniedzis tikai pēc gada” saka mūzikas skolotājs Arnis Graps (42) no Balviem. Lasi interviju ar Arni un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt dietologa konsultāciju!

– Arni, pastāsti - kā nolēmi sākt tievēt?

– Bija parādījies “vēderiņš” - kādi lieki 10 kg. Kādu laiku tas jau traucēja. Mēģināju pats sekot līdzi, ko ēdu. Tagad godīgi varu pateikt, ka tas īpaši nepalīdzēja. Esmu aizņemts cilvēks un nav man brīva laika, lai apmeklētu sporta zāli vai braukātu pie speciālistiem. Internetā atradu labas atsauksmes par metodi, kas daudziem cilvēkiem palīdzējusi. Nolēmu pamēģināt!

– Ko tad tu darīji, lai dabūtu sevi formā?

– Stokholmas metodes mājas lapā izpildīju testu. Tur parādīja, ka no liekajiem kilogramiem varu tikt vaļā ar man pielāgotu uztura plānu. Plāns ir vienai nedēļai un tajā laikā tiek iekustināta vielmaiņa, kas liek pazust liekajam svaram. Piedevām nav jālieto nekādas tabletes, viss veselīgi! Un vēl garantija – vai nu es nometīšu svaru, vai saņemšu naudu atpakaļ. Man tas patika – tāpēc pasūtīju viņu uztura plānu!

– Kā veicās ar plāna ievērošanu?

– Man bija viegli izpildīt visu, nebija nekādu problēmu- pat esot darbā! Biju patīkami pārsteigts! Pirmās nedēļas laikā biju zaudējis jau 5 kilogramus. Pats labākais, ka uztura plāns neliek badoties, bet gan ēst tev atbilstošus, pareizus ēdienus! Pēc pirmās nedēļas iegāju azartā, pat nopirku svarus! Šobrīd ar Stokholmas uztura plānu esmu zaudējis 10 kilogramus.

– Ko tu ieteiktu citiem, kas vēl šaubās par uztura plāna iegādi?

– Pavisam vienkārši - ja tu vēlies ātri būt formā, tev šī metode ir jāizmēģina! Sāc ar testa izpildi StocholmHealth.com un jau pēc nedēļas rezultāti būs!

Spied šeit- StockholmHealth.com - un zaudē liekos svaru 7 dienās!

StockholmHealth.com

piedāvā - atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Turklāt tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa resultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Stockholmhealth.com/Publicitātes foto