Uzmanieties! Ejakulācija var notikt pat sporta klubā
10% vīriešu un tikpat procentu sieviešu patiešām sporta klubā ir spējuši izjust orgasmu, secināts aptaujā.
Esi vesels
2016. gada 4. oktobris, 19:40

Uzmanieties! Ejakulācija var notikt pat sporta klubā

Jauns.lv

Sporta klubs, treniņš, svari un… orgasms. Vai tas ir iespējams? Šā jautājuma pētīšanai pievērsies populārais vīriešu dzīvesstila žurnāls “Men's Health”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šā gadsimta sākumā interneta dzīlēs varēja atrast leģendas par pornofilmu zvaigzni, kas izjuta orgasmu ik reizi, kad vien pieskārās boksa maisam. Un izrādās, ka tie, kas rakstīja scenāriju šim opusam, nemaz tik tālu no patiesības nav bijuši.

Sievietes, komentējot šo stāstu, atzinušās, ka sportojot patiešām piedzīvojušas orgasmu. Izklausās pārāk dīvaini, lai varētu tam noticēt, taču intīmo lietu speciāliste Debija Herbenika (Debby Herbenick) pēc žurnāla “Men's Health” lūguma ir veikusi pamatīgu aptauju, kurā noskaidrots: 10% vīriešu un tikpat procentu sieviešu patiešām sporta klubā ir spējuši izjust orgasmu.

Puiši un vīrieši šo svētlaimi ir izjutuši, veicot dažādus vingrinājumus: pietupienus, atspiešanos, presītes, ceļot svarus, kāpjot pa virvi vai vienkārši skrienot. Dīvainākais, ka aptaujas dalībnieki spēja sasniegt “sportorgasmu” un piedzīvot ejakulāciju, pat nedomājot par seksu un nepieskaroties savām ģenitālijām.

Zinātnieki vēl nav pilnībā izpētījuši, kā tas ir iespējams. Varētu būt, ka atbilde slēpjas attiecīgo nervu stimulācijā. Taču fakts paliek fakts. Daži aptaujas dalībnieki pat atzinās, ka viņu izjustais “sportorgasms” ir daudz spēcīgāks nekā tas, ko viņi izjutuši masturbējot. Taču, protams, tas nav bijis tik daudzkrāsains, kāds piedzīvots ar partneri. Vēl jocīgāka lieta ir tā, ka daži puiši orgasmu izjutuši pat bez erekcijas.

Izdevums “Men's Healt” brīdina: ja vīrietis publiskā vietā (un sporta klubs tāds neapšaubāmi ir) piedzīvos ejakulāciju, neērti sajutīsies ne tikai viņš pats. Tātad, ja treniņa laikā ir sajūta, ka tuvojas laimes mirklis, labāk vajadzētu paņemt pauzīti un šādā veidā attālināt tuvojošos “sportorgasmu”.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock