Apprecējusies smukā vieglatlēte Laura Ikauniece. FOTO
Laura Ikauniece-Admidiņa ar nu jau likumīgo vīru Rolandu Admidiņu kāzu dienā.
Citi sporta veidi
2014. gada 7. jūlijs, 14:23

Apprecējusies smukā vieglatlēte Laura Ikauniece. FOTO

Jauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē gredzenus mijusi viena no izskatīgākajām Latvijas vieglatlētēm, septiņcīņas speciāliste Laura Ikauniece, kas apprecējusies ar savu draugu, garo distanču skrējēju Rolandu Admidiņu.

Savu kāzu foto Laura, kas turpmāk Latviju sporta sacensībās pārstāvēs kā Laura Ikauniece-Admidiņa, ievietojusi sociālajos tīklos. Ziņu aģentūrai LETA sportiste pastāstīja, ka, laulību ceremonija notikusi radu un draugu lokā, bet kāzas nekādi neietekmēs sezonas plānus, un viņa turpina gatavoties augustā Cīrihē gaidāmajam Eiropas čempionātam.

Kādreizējās latviešu sprinteres Vinetas Ikaunieces, kurai joprojām pieder valsts rekordi 100, 200 un 400 metru skriešanas distancēs, meita Laura 2012. gada Eiropas čempionātā izcīnīja sudraba godalgu septiņcīņas sacensībās, bet tā paša gada Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja devīto vietu, atkārtojot Aigai Grabustei piederošo valsts rekordu. Tāpat viņa 2012. gadā tika atzīta par gada uzlecošo zvaigzni Latvijas sportā.

Pērn Ikauniece izcīnīja sudraba godalgu pasaules Universiādes sacensībās, kā arī tika pie 11.vietas pasaules čempionātā un tika atzīta par gada labāko vieglatlēti Latvijā.

Kasjauns.lv/ Foto: „Instagram”, sokolovstudio.com