Porziņģis pārsteigts, "cik labi mans kakls jūtas!" Klubs viņa iziešanu laukumā sauc par "iespējamu"
Klubs uzreiz noliedza, ka latvietis (attēlā pirmais no kreisās) varētu būt guvis smadzeņu satricinājumu.
Basketbols
2015. gada 3. novembris, 21:42

Porziņģis pārsteigts, "cik labi mans kakls jūtas!" Klubs viņa iziešanu laukumā sauc par "iespējamu"

Jauns.lv

Latviešu talanta Kristapa Porziņģa dalība nākamajā spēlē ir iespējama, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks".

Kā zināms, pirmdien Porziņģis izcīnīja 13 punktus un savāca 14 atlēkušās bumbas, tiekot pie sava pirmā "double-double" NBA karjerā, bet "Knicks" ar 84:94 piekāpās Sanantonio "Spurs" komandai. Latvietis gan šo maču noslēdza priekšlaicīgi, jo neveiksmīgā epizodē viņam uz kakla uzgāzās komandas biedrs Karmelo Entonijs.

Otrdien "Knicks" aizvada treniņu, un tā laikā Ņujorkas vienība savā tvitera kontā pavēstījusi, ka Porziņģa dalība nākamajā mačā "ir iespējama", neko sīkāk nepaskaidrojot.

Pats Porziņģis sarunā ar žurnālistiem otrdienas rītā izteicies, ka ir "pārsteigts", cik labi viņa kakls jūtas, tāpēc paredz, ka piedalīsies trešdienas spēlē.

"Pašlaik šķiet, ka būšu gatavs rīt. Ja kļūs vēl labāk, protams, būšu gatavs spēlēt, tomēr pilnīga skaidrība būs tikai rīt no rīta, kad mani vēlreiz pārbaudīs ārsti un sniegs galējo atbildi," stāstīja Porziņģis. "Uzticos viņiem un šodien viņiem teicu, ka jūtos diezgan labi."

Pirmdien "Knicks" ziņoja, ka rentgens latvietim uzrādījis mīksto audu bojājumu un viņam ir kakla sastiepums. Tomēr klubs uzreiz noliedza, ka latvietis varētu būt guvis smadzeņu satricinājumu. Turpmākas pārbaudes viņam tiek veiktas otrdien. Pats Porziņģis gan pirmdien uzskatīja, ka varēs piedalīties nākamajā spēlē.

Porziņģis savās pirmajās četrās NBA spēlēs vidēji izcēlies ar 11,8 punktiem un 8,3 bumbām zem groziem.

LETA/Foto: EPA