Traumu nomocītais Cauņa pagarinājis līgumu ar CSKA līdz 2019.gadam
Aleksandrs Cauņa arī pirms tam ilgstoši cīnījās ar savainojumiem, kā dēļ futbolists nevarēja spēlēt vairākus mēnešus, taču nu bija atguvies no savainojumiem un pēdējās nedēļās regulāri tika pieteikts CSKA mačiem.
Futbols
2015. gada 6. novembris, 17:51

Traumu nomocītais Cauņa pagarinājis līgumu ar CSKA līdz 2019.gadam

Jauns.lv

Latvijas futbola pussargs Aleksandrs Cauņa, kurš pēdējos gados bieži guvis savainojumus, pagarinājis līgumu ar Krievijas klubu Maskavas CSKA līdz 2019.gadam, informē vienība.

Vēl tikai piektdienas pusdienlaikā kļuva zināms, ka Cauņa iedzīvojies kārtējā savainojumā, kas viņam liegs piedalīties Latvijas izlases pārbaudes spēlē izbraukumā pret Ziemeļīriju, kas gaidāma 13.novembrī. Viņa vietā uz valstsvienību izsaukts Latvijas čempiones "Liepāja" pussargs Vladimirs Kamešs.

Piektdien CSKA paziņojusi, ka ar Cauņu, kā arī krievu aizsargu Viktoru Vasinu līgums pagarināts līdz 2018./2019.gada sezonas beigām.

Cauņa arī pirms tam ilgstoši cīnījās ar savainojumiem, kā dēļ futbolists nevarēja spēlēt vairākus mēnešus, taču nu bija atguvies no savainojumiem un pēdējās nedēļās regulāri tika pieteikts CSKA mačiem. Tiesa, Latvijas izlases pussargs Maskavas kluba sastāvā laukumā devies vien epizodiski.

Pašlaik 27 gadus vecais Cauņa CSKA klubam pievienojās 2011.gadā, parakstot līgumu uz pieciem gadiem. Pa šo laiku Latvijas futbolists divas reizes - 2013. un 2014.gadā - kļuvis par Krievijas čempionu, kā arī spējis divreiz triumfēt valsts kausa izcīņā.

Pirms tam Cauņa karjeras laikā pārstāvējis Rīgas komandas "Olimps" un "Skonto", bet 2009.gadā viņš bija izīrēts Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - "Championship" - klubam "Watford".

Latvijas izlasē Cauņa aizvadījis 44 spēles un guvis 12 vārtus.

LETA/ Foto: Edijs Pālens/LETA