Graujošs pārspēks! Mairis Briedis kā spēlējoties uzvar ungāru boksa veterānu. Noskaties cīņas VIDEO!
Šonedēļ Briedis izteicās, ka pašlaik noslēdzošajā fāzē ir sarunas par viņa pirmo lielo cīņu ASV nākamā gada pirmajā ceturksnī, ko rādītu HBO televīzija.
Citi sporta veidi
2015. gada 6. novembris, 23:41

Graujošs pārspēks! Mairis Briedis kā spēlējoties uzvar ungāru boksa veterānu. Noskaties cīņas VIDEO!

Jauns.lv

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis, kurš sacenšas otrajā smagā svara kategorijā, piektdien Vācijas pilsētā Frankfurtē bez grūtībām jau otrajā raundā pieveica pieredzējušo Ungārijas bokseri Lāslo Hubertu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cīņa iesākās nedaudz piesardzīgi, taču jau ar pirmajiem Brieža centieniem uzbrukt un precīziem sitieniem Huberts tika noguldīts uz grīdas. Tobrīd pirmais raunds nebija pat pusē, taču ungārs bija gatavs turpināt dueli, lai gan turpinājumā latvieša pārākums bija acīmredzams. Huberts izturēja pirmo raundu, taču otrajā trīsminūtē viņš tikai aizsargājās, līdz pēc kārtējā veiksmīgā Brieža uzbrukuma tiesnesis nolēma dueli pārtraukt.  Kā iepriekš izteicās Briedis, lēmums cīnīties pret 40 gadus veco Hubertu tika pieņemts pēdējā brīdī. Viņš nesen  atgriezies no nometnes Krievijā, kurā trenējās ar Pasaules Boksa asociācijas (WBA) starptautisko čempionu Dmitriju Kudrašovu.

Briedis parakstījis līgumu ar sporta atbalsta organizāciju "Main Events", turklāt aprīlī parādījās informācija, ka viņš jau šovasar varētu sacensties ar kādu no pasaules spēcīgākajiem sportistiem. Tiesa, vasaras sākumā, pirms šī gada otrās cīņas, Briedis pauda, ka sarunas par viņa nākamās cīņas aizvadīšanu Ziemeļamerikā ir ievilkušās dažādu iemeslu dēļ, tāpēc, lai neveidotos pārāk gara pauze starp cīņām, tika nolemts aizvadīt reitinga cīņas. Šonedēļ Briedis izteicās, ka pašlaik noslēdzošajā fāzē ir sarunas par viņa pirmo lielo cīņu ASV nākamā gada pirmajā ceturksnī, ko rādītu HBO televīzija.

Mairis Briedis VS Lāslo Huberts:

Huberts savā profesionālajā karjerā līdz šim ir izcīnījis 41 uzvaru, no kurām 27 bijušas ar nokautu. Tāpat ungāram 17 zaudējumi un viens neizšķirts. Šis bokseris savulaik ticis arī pie Pasaules Boksa federācijas (WBF) starptautiskā čempiona titula un Universālās boksa organizācijas (UBO) Eiropas smagsvara titula.

Briedis profesionālajā karjerā, ieskaitot "Bigger's Better" komercsacensības, uzvarējis 29 cīņās, 19 reizes pretinieku nokautējot, un cietis tikai vienu neveiksmi. Otrā smagā svara kategorija ir pēdējā pirms smagsvariem, un tieši tajā Briedis plānojis aizvadīt savu turpmāko karjeru.

Iepriekšējo cīņu Briedis aizvadīja augustā, kad piektajā raundā nokautēja pazīstamo Vācijas bokseri Manuelu Čarru.

Kā zināms, latvietim pieder pasaules čempiona josta Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) versijā, kā arī Pasaules Boksa padomes (WBC) Baltijas čempiona tituls.

LETA/ Foto: Edijs Pālens/ LETA