Kalnu slēpošanas zvaigzni Vonu sakoduši pašas suņi
Vona ir apņēmības pilna svētdien atgriezties uz slēpēm.
Sporta zvaigznes
2015. gada 8. novembris, 15:45

Kalnu slēpošanas zvaigzni Vonu sakoduši pašas suņi

Jauns.lv

ASV kalnu slēpošanas zvaigzne Lindsija Vona sestdien hospitalizēta pēc tam, kad viņas plaukstu sakoduši pašas suņi, kuri cīnījās par frisbija šķīvīti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Visu laiku uzvarām bagātākā dāmu kalnu slēpotāja Pasaules kausā savā tvitera profilā publicējusi bildi ar asiņojošu īkšķi un arī sīkāk aprakstījusi incidentu.

"Mani suņi cīnījās par frisbija šķīvi. Centos viņus izšķirt, bet nedaudz dabūju trūkties. Jautra nedēļas nogale," rakstīja 31 gadu vecā sportiste.

Trauma gan nav nopietna un Vona rakstīja, ka ir apņēmības pilna svētdien atgriezties uz slēpēm.

Vona ir četrkārtēja Pasaules kausa Lielā kristāla globusa ieguvēja, divkārtēja pasaules čempione nobraucienā un supergigantā, kā arī 2010.gada olimpiskā čempione nobraucienā. Savukārt Soču olimpiskās spēles viņai nācās izlaist smagas traumas dēļ.

Pagājušās sezonas laikā Vona atgriezās sacensību apritē pēc smagās kājas traumas, kļūstot par visu laiku uzvarām bagātāko dāmu kalnu slēpotāju Pasaules kausā. Pagājušajā sezonā Vona triumfēja nobrauciena un supergiganta ieskaišu kopvērtējumā. Līdz ar to viņa tikusi jau pie 19 Kristāla globusiem, atkārtojot visu laiku labāko rezultātu.

Jaunā Pasaules kausa sezona oktobra otrajā pusē iesākās Austrijā un Vona pirmajās sacensībās nepiedalījās, jo nebija pilnībā atlabusi pēc tam, kad augustā Jaunzēlandē treniņa laikā salauza potīti.

Nākamās sacensības novembra vidū bija plānotas Levi kūrortā Somijā, tomēr šonedēļ tās tika atceltas sniega trūkuma dēļ. Līdz ar to nākamo reizi pasaules labākie kalnu slēpotāji uz starta stāsies vien novembra beigās, kad sāksies sacensības Ziemeļamerikā.

LETA