Kā gan bez Porziņģa danka pāri lietuvietim! NBA dienas labākie momenti. VIDEO
Kristaps Porziņģis jau ir kļuvis par ierastu dienas labāko momentu dalībnieku.
Basketbols
2015. gada 11. novembris, 12:33

Kā gan bez Porziņģa danka pāri lietuvietim! NBA dienas labākie momenti. VIDEO

Jauns.lv

Aizvadīta kārtējā NBA spēļu dienu un no septiņām spēlēm izvēlēti desmit skaistākie un efektīgākie momenti, kuru skaitā jau ceturto reizi šosezon iekļuvis ar vienīgais latvietis pasaules spēcīgākajā basketbola līgā Kristaps Porziņģis.

Liepājā dzimušais 221 centimetru garais uzbrucējs šonakt ar astoņiem punktiem un sešām atlēkušajām bumbām palīdzēja “Knicks” izcīnīt ceturto uzvaru astoņās spēlēs. Savukārt dienas labāko momentu vidū latvietim atvēlēta otrā pozīcija. Porziņģim priekšā šoreiz ir vienīgi, iespējams, pasaules labākais basketbolists Lebrons Džeimss no Klīvlendas “Cavaliers”, bet aiz mūsu talanta palicis gan reaktīvais aizsargs Rasels Vestbruks, gan pagājušās sezonas “Slam dunk” konkursa uzvarētājs Zaks Lavīns.

Interesanti, ka Porziņģis savu danku ielika pāri diviem Toronto “Raptors” spēlētājiem, turklāt viens no viņiem bija lietuvietis Jons Valančūns. Mūsu dienvidu kaimiņš aizvadīja individuāli veiksmīgāku maču nekā mūsu Kristaps, jo guva 16 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušas bumbas, tomēr uzvaru izcīnīja ņujorkieši, kas ir būtiskākais.

NBA dienas labākie momenti – video:

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video