"Sharks" pārtrauc Girgensona pārstāvētās "Sabres" trīs uzvaru sēriju. VIDEO
Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas piecas minūtes "Sharks" uzbrucējs Tomijs Vingelss notrieca latvieti, kā dēļ Girgensonam (attēlā) bija jādodas uz ģērbtuvēm.
Hokejs
2015. gada 15. novembris, 13:22

"Sharks" pārtrauc Girgensona pārstāvētās "Sabres" trīs uzvaru sēriju. VIDEO

Jauns.lv

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" sestdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Sanhosē "Sharks", tādejādi pārtraucot trīs uzvaru sēriju.

Spēles rezultātu jau otrajā mačā minūtē atklāja "Sharks" kanādiešu aizsargs Marks Eduārs Vlasičs, kurš realizēja vairākumu. Otrajā spēles periodā komandas nespēja gūt vārtus, bet trešās trešdaļas septītajā minūtē Raiens O'Reilijs atņēma pretiniekiem ripu viņu aizsardzības zonā un raidīja to vārtu devītniekā, panākot neizšķirtu 1:1.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas piecas minūtes "Sharks" uzbrucējs Tomijs Vingelss notrieca latvieti, kā dēļ Girgensonam bija jādodas uz ģērbtuvēm. Vingelss par pārkāpumu gan nesaņēma sodu, turklāt noraidījumu par rupjību saņēma "Sabres" spēlētājs Karlo Kolaiakovo, kurš aizstāvēja Girgensonu.

Latviešu uzbrucējs vēlāk gan atgriezās uz ledus, tomēr, viņam atrodoties laukumā, "Sabres" pagarinājumā ielaida vārtus un piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Šajā mačā Girgensons laukumā pavadīja 16 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā veica piecus metienus pa vārtiem un izdarīja divus spēka paņēmienus. Latvietis uzvarēja divos no četriem iemetieniem un pieļāva vienu kļūdu, dueli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latvijas uzbrucējs šosezon 17 spēlēs guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, kā arī izpelnījies neitrālu lietderības koeficientu.

NHL Atlantijas divīzijas kopvērtējumā "Sabres" ar 16 punktiem 17 cīņās ieņem sesto pozīciju. Savukārt Austrumu konferencē Bufalo klubam 11.vieta.

LETA/ Foto: Vida Press