Oskars Bārtulis ar spēcīgu metienu gūst savus septītos vārtus sezonā. VIDEO
Šīs sezonas 29 spēlēs Bārtulis guvis septiņus vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles.
Hokejs
2015. gada 17. novembris, 14:10

Oskars Bārtulis ar spēcīgu metienu gūst savus septītos vārtus sezonā. VIDEO

Jauns.lv

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis otrdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vladivostokas "Admiral" komandai savā laukumā ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) uzveikt Austrumu konferences līderi Novosibirskas "Sibirj".

"Admiral" pēdējās četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, kamēr "Sibirj" nu piedzīvojusi trešo zaudējumu pēc kārtas.

Bārtulis mača 17.minūtē vairākumā izpildīja spēcīgu metienu no iemetiena apļa zonas, atklājot mača rezultātu. Turpinājumā otrā perioda piektajā minūtē Konstantīns Makarovs mājinieku pārsvaru dubultoja, bet trešdaļas beigās Artjoms Vorošilo vienus vārtus atguva.

Trešā perioda septītajā minūtē Makarovs vēlreiz panāca divu vārtu pārsvaru, tomēr 26 sekundes vēlāk vienu vārtu deficītu atjaunoja Stepans Saņņikovs.

Minūti pirms pamatlaika beigām "Sibirj" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un ripu jau tukšos vārtos raidīja Jegors Dugins.

"Admiral" kapteinis Bārtulis šoreiz laukumā pavadīja 28 minūtes un 31 sekundi, kas bija lielākais rādītājs mačā. Latvietis izdarīja sešus metienus pa vārtiem un izdarīja trīs spēka paņēmienus, šajos rādītājs būdams sekmīgākais savā komandā.

Šīs sezonas 29 spēlēs Bārtulis guvis septiņus vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles.

KHL Austrumu konferencē līdere ar 57 punktiem 31 spēlē ir "Sibirj", bet "Admiral" ar 46 punktiem pakāpusies uz septīto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences un visas līgas līdere ir Maskavas CSKA, kas 30 mačos guvusi 62 punktus, kamēr Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo" 32 spēlēs 38 punkti, par sešiem punktiem atpaliekot no labāko astotnieka.

Bārtulis ar spēcīgu metienu atklāj mača rezultātu - video:


LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video