Hokejs
2015. gada 17. novembris, 22:20

Jēkabs Rēdlihs Čehijas komandā "Energie" atgriežas ar zaudējumu

Jauns.lv

Latvijas aizsargs Jēkabs Rēdlihs otrdien ar zaudējumu atgriezās Karlovi Vari "Energie" komandā, kas Čehijas čempionāta mačā savā laukumā ar 2:4 (0:1, 1:1, 1:2) piekāpās latvieša iepriekšējai vienībai Homutovas "Pirati".

Kā zināms, šo sezonu Rēdlihs iesāka "Pirati" komandā, kurā 11 spēlēs tika pie vienas rezultatīvas piespēles un oktobra beigās līgums ar viņu tika pārtraukts. Taču pirms nedēļas hokejists noslēdza līgumu ar "Energie" klubu, kurā jau spēlēja pagājušajā sezonā.

Otrdienas mačā rezultātu pirmajā trešdaļā atklāja viesu komanda, nonākot vadībā ar 1:0. Otrā perioda vidū "Energie" hokejistiem izdevās panākt izlīdzinājumu, taču līdzīgs notikumu scenārijs bija arī nākamās desmit minūtēs - viesi vēlreiz nonāca vadībā ar 2:1, bet mājinieki noslēdzošās trešdaļas sākumā atkal panāca neizšķirtu 2:2. Tomēr mača pēdējās 15 minūtēs "Pirati" guva divus bezatbildes vārtus, kā rezultātā svinēja uzvaru visā duelī ar 4:2.

Rēdlihs šajā mačā laukumā atradās 15 minūtes un 24 sekundes, kā laikā izcēlās ar diviem bloķētiem pretinieku metieniem.

Uzvarētājiem ar diviem gūtajiem vārtiem izcēlās pazīstamais Romans Červenka.

Pērn Rēdlihs "Energie" komandā 53 spēļu laikā izcēlās ar diviem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Latvijas uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā komanda "Zlin" otrdien viesos ar 2:3 (1:2, 1:0, 0:1) piekāpās "Olomouc" vienībai.

Bukarts šajā mačā uz ledus atradās 16 minūtes un 37 sekundes, kā laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, dueli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvaras vārtus 51.minūtē guva Jakubs Hermans.

Latvijas uzbrucējs šosezon "Zlin" rindās piedalījies trīs spēlēs, kā laikā izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik "Zlin" ar 18 punktiem 18 spēlēs ieņem 12.pozīciju, kamēr "Energie" ar tikpat punktiem 20 dueļos ir pozīciju zemāk, apsteidzot tikai vienu vienību.

LETA