Bārtulis turpina krāt punktus. Piespēle un "sausā" uzvara mačā ar "Metallurg". VIDEO
Šīs sezonas 31 spēlē Oskars Bārtulis (centrā) guvis septiņus vārtus un izpildījis sešas rezultatīvas piespēles.
Hokejs
2015. gada 20. novembris, 15:11

Bārtulis turpina krāt punktus. Piespēle un "sausā" uzvara mačā ar "Metallurg". VIDEO

Jauns.lv

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot viņa pārstāvētajai Vladivostokas "Admiral" komandai ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pieveikt Novokuzņeckas "Metallurg" vienību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abas šīs vienības savā starpā turpat Vladivostokā cīnījās arī ceturtdien, kad "Admiral" guva panākumu ar rezultātu 2:1.

Pēdējās sešās spēlēs "Admiral" vienība izcīnījusi piecas uzvaras.

Mača rezultāts tika atklāts jau pēc vienas nospēlētas minūtes, kad Aleksandrs Kuzņecovs pēc rezultatīvas Bārtuļa piespēles ripu raidīja tieši "Metallurg" vārtos. Savukārt 2:0 panāca piecas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad izcēlās Artjoms Podšendjalovs.

"Admiral" kapteinis Bārtulis uz ledus atradās 27 minūtes un divas sekundes, kā laikā veica divus metienus pa pretinieku vārtiem. Tāpat latvieša kontā viens izprovocēts pārkāpums un divas soda minūtes.

Šīs sezonas 31 spēlē Bārtulis guvis septiņus vārtus un izpildījis sešas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Austrumu konferences līdere Novosibirskas "Sibirj" ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveica Habarovskas "Amur" komandu. Uzvaru nesošo "bullīti" guva Konstantīns Okulovs.

Ceturtdien "Sibirj" turpat Habarovskā tika pie pārliecinošas uzvaras ar rezultātu 3:0, tādējādi pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

KHL Austrumu konferencē līdere ar 62 punktiem 33 spēlēs ir "Sibirj", bet "Admiral" ar 52 punktiem pakāpusies uz ceturto pozīciju.

Tikmēr Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo" 32 spēlēs 38 punkti, kas tai dod pēdējo 14.pozīciju Rietumu konferencē, par deviņiem punktiem atpaliekot no labāko astotnieka.

Oskars Bārtulis nopelna kārtējo punktu par rezultatīvu piespēli - video:


LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video