Gudļevskim lielisks sniegums, "Crunch" uzvar pagarinājumā; Jevpalovam rezultatīva piespēle
Gudļevskis atvairīja 29 no 30 pretinieku komandas mestajām ripām.
Hokejs
2015. gada 22. novembris, 12:50

Gudļevskim lielisks sniegums, "Crunch" uzvar pagarinājumā; Jevpalovam rezultatīva piespēle

Jauns.lv

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis ar lielisku sniegumu sestdien palīdzēja Sirakjūsas "Crunch" vienībai izcīnīt panākumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

"Crunch" pretinieku laukumā ar 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Sentdžonsas "IceCaps".

Gudļevskis atvairīja 29 no 30 pretinieku komandas mestajām ripām, kapitulējot vien otrā perioda ceturtajā minūtē.

Tikmēr ar rezultatīvu piespēli sestdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kura pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" viesos ar 3:4 (0:2, 1:0, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Stoktonas "Heat".

Jevpalovs asistēja komandas biedra Skota Timinsa vārtu guvumā, kad "Barracuda" trešā perioda sākumā panāca izlīdzinājumu 2:2.

Tāpat uzbrucējs tika pie iespējas izpildīt pēcspēles metienu. Lai gan Jevpalova metiens bija precīzs, tomēr "Barracuda" piedzīvoja zaudējumu.

Jevpalovs šajā mačā izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +1.

Šīs sezonas 14 spēlēs Latvijas hokejists izcēlies ar diviem vārtiem, trim rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficentu -1.

Tikmēr zaudējumu sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtikas "Comets", kas savā laukumā ar 2:4 (1:0, 1:2, 0:2) piekāpās Bridžportas "Sound Tigers". Savainojuma dēļ Ķēniņš šajā mačā nepiedalījās, taču drīzumā viņš varētu atgriezties laukumā.

AHL kopvērtējumā "Crunch" ar 18 punktiem 15 mačos ir ceturtie Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā, bet ar 12 punktiem 15 cīņās sestajā pozīcijā atrodas "Comets". Tikmēr "Barrracuda" ar 13 punktiem 14 mačos ir sestajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

LETA/Foto: Vida Press