Futbols
2015. gada 23. novembris, 16:41

Latvijas Futbola tiesnešiem pirmoreiz uzticēts vadīt Eiropas līgas grupu turnīra spēli

Jauns.lv

Pirmo reizi Latvijas futbola vēsturē tiesnešu brigādei no Latvijas uzticēts vadīt Eiropas līgas grupu turnīra spēli, pirmdien informē Latvijas Futbola federācija.

Latvijas tiesneši vadīs spēli starp Francijas klubu Marseļas ''Olimpique'' un Nīderlandes klubu ''Groningen'', kas 26. novembrī notiks Marseļā.

Šī turklāt būs arī pirmā oficiālā starptautiskā spēle, kuru Latvijas tiesnešu brigāde apkalpos sešu tiesnešu sastāvā. Galvenais tiesnesis būs kuldīdznieks Andris Treimanis. Viņam asistēs Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs. Ceturtais tiesnesis būs Raimonds Tatriks, bet papildus tiesneša asistenti - Aleksandrs Anufrijevs un Aleksandrs Golubevs.

Spēles tiesnešu inspektors būs spānis Manuels Enrike Mehuto Gonsaless, kurš savulaik bija viens no pasaules vadošajiem tiesnešiem.

Pēc četrām spēlēm Eiropas līgas D grupā līdere ar deviņiem punktiem ir ''Braga'' no Portugāles, kam seko Liberecas ''Slovan'' no Čehijas ar septiņiem, Marseļas ''Olimpique'' ar sešiem un ''Groningen'' ar vienu punktu.

BNS