Jaunajam hokejistam Jevpalovam divas rezultatīvas piespēles AHL mačā
Ņikita Jevpalovs šī gada pasavasarī debitēja Latvijas izlasē, tomēr pasaules čempionātā laukumā vēl neizgāja.
Hokejs
2015. gada 29. novembris, 12:12

Jaunajam hokejistam Jevpalovam divas rezultatīvas piespēles AHL mačā

Jauns.lv

Latvijas hokejists Ņikita Jevpalovs sestdien nopelnīja divus punktus par rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Sanhosē "Barracuda" vienībai savās mājās ar 5:4 uzvarēt Teksasas "Stars" komandu Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē, informē organizatori.

Jevpalovs asistēja "Barracuda" trešo un piekto vārtu guvumā. Uzvaru Sanhosē komanda izrāva 48 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad pēc Jevpalova un Džona Makartija piespēlēm vārtus guva Jūliuss Bergmans.

Latvijas hokejists trīs reizes meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Sanhosē komandā divas ripas iemeta krievu hokejists Nikolajs Goldobins. "Barracuda" otrā perioda vidū bija iedzinējos ar 1:3, tomēr otrajā atpūtā ejot jau bija vadībā ar 4:3.

Šosezon Jevpalovs 17 spēlēs ir guvis divus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderība ir -1.

Citā spēlē Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jutikas "Comets" viesos ar 6:3 uzvarēja Portlendas "Pirates", taču Latvijas hokejists ar rezultativitāti neizcēlās, reizi meta pa vŗtiem, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderību -1.

Sanhosē "Barracuda" ar septiņām uzvarām 17 mačos un 17 punktiem ieņem 11. vietu Rietumu konferencē. Jutikas "Comets" ar 20 punktiem 19 spēlēs ir 9. vietā Austrumu konferencē, kur septīto vietu ieņem Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakūzas "Crunch".

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA