Porziņģis: "Man nav iebildumu darīt melno darbu". VIDEO
Porziņģis: "Tas, ka Entonijs šajā mačā nevarēs piedalīties, bija negaidīti, jo viņš ir mūsu līderis. Līdz ar to citiem puišiem bija jāuzņemas iniciatīva, un domāju, ka viņiem tas izdevās."
Basketbols
2015. gada 30. novembris, 11:37

Porziņģis: "Man nav iebildumu darīt melno darbu". VIDEO

Jauns.lv

Latviešu talantam Kristapam Porziņgim nav iebildumu darīt melno darbu, lai viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks" gūtu uzvaru, pauda spēlētājs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau vēstīts, ka "Knicks" svētdien savā laukumā ar 111:116 (25:21, 29:20, 23:28, 24:32, 10:15) pagarinājumā piekāpās Hjūstonas "Rockets", ciešot ceturto neveiksmi pēc kārtas. Šajā mačā Porziņģis izcēlās ar 20 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, bet 31 punktu Ņujorkas vienības labā guva Ārons Aflalo, kamēr šajā duelī slimības dēļ nepiedalījās komandas līderis Karmelo Entonijs.

"Aflalo šajā mačā uzņēmās līdera lomu, turklāt viņš šajā mačā bija efektīvs. Man nav iebildumu punktu gūšanas vietā vākt atlēkušās bumbas un darīt melno darbu, jo mums ir puisis, kurš var gūt punktus. Ja nav, esmu gatavs uzņemties iniciatīvu, kad tas ir nepieciešams," pēc mača sacīja Porziņģis. "Tas, ka Entonijs šajā mačā nevarēs piedalīties, bija negaidīti, jo viņš ir mūsu līderis. Līdz ar to citiem puišiem bija jāuzņemas iniciatīva, un domāju, ka viņiem tas izdevās."

Kā zināms, svētdien par savas karjeras beigām pēc šīs sezonas pavēstīja NBA superzvaigzne Kobe Braients.

"Braients ir leģenda. Ir žēl, ka viņš pēc šīs sezonas noslēgs karjeru. Viņam bijusi satriecoša karjera, turklāt pusi savas dzīves Braients spēlējis tieši NBA. Viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem, kurš spēlējis basketbolu. Man būs skumji, ka vairs neredzēšu viņu laukumā, taču domāju, ka Braients ir pieņēmis pareizu lēmumu, ja viņš vairs nejūtas gatavs," uzsvēra Porziņģis.

"Knicks" ar astoņiem panākumiem 18 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē.

Nākamo spēli "Knicks" aizvadīs trešdien savā laukumā pret līgas antirekordu sasniegušo Filadelfijas "76ers", bet divas dienas vēlāk ņujorkieši spēlēs ar Bruklinas "Nets".

Kristaps Porziņģis mačā ar "Rockets" - video: LETA/Foto: Vida Press