Sedlāčeks otrais KHL nedēļas TOP10 atvairītajos metienos.VIDEO
Sedlāčeks ar nūju atvairīja soma Petri Kontiolas mesto ripu, glābjot Rīgas komandu no droša vārtu zaudējuma.
Hokejs
2015. gada 1. decembris, 13:13

Sedlāčeks otrais KHL nedēļas TOP10 atvairītajos metienos.VIDEO

Jauns.lv

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" vārtsarga Jakuba Sedlāčeka atvairītā ripa Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret turnīra vicelīderi Jaroslavļas "Lokomotiv" ir otrs labākais moments aizvadītās nedēļas atvairīto metienu vērtējumā, ziņo līga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, ceturtdien "Dinamo" savā laukumā ar 0:3 zaudēja "Lokomotiv" vienībai, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Otrās trešdaļas izskaņā, kad rezultāts bija jau 2:0 viesu labā, Sedlāčeks ar nūju atvairīja soma Petri Kontiolas mesto ripu, glābjot Rīgas komandu no droša vārtu zaudējuma.

Par labāko atzīts Habarovskas "Amur" vārtsarga Juhas Metsolas atvairītais metiens pirmajā trešdaļā mačā pret latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto un latviešu speciālistu Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienību.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ir CSKA, kas 36 spēlēs izcīnījusi 77 punktus. Par trim punktiem no tās atpaliek 38 cīņas aizvadījusī "Lokomotiv", kam trešā pozīcija. Tikmēr Rīgas "Dinamo" ar 41 punktu 35 dueļos ir 13.pozīcijā, no labāko astotnieka atpaliekot par 14 punktiem.

Tikmēr Austrumu konferencē līdere ar 67 punktiem 36 spēlēs ir Novosibirskas "Sibirj".

KHL nedēļas Top 10 atvairītie metieni - video: LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video