Gudļevskis turpina demonstrēt teicamu sniegumu, atvaira 28 metienus uzvarā pār "Senators"
Gudļevskis tika atzīts par mača otro zvaigzni.
Hokejs
2015. gada 5. decembris, 12:08

Gudļevskis turpina demonstrēt teicamu sniegumu, atvaira 28 metienus uzvarā pār "Senators"

Jauns.lv

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien atvairīja 28 pretinieku metienus Amerikas hokeja līgas (AHL) mačā un palīdzēja Sirakūzas "Crunch" komandai savā laukumā ar rezultātu 5:1 uzveikt Binghemptonas "Senators", liecina rīkotāju informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viesu komanda Gudļevski vienīgo reizi pārspēja trešā perioda vidū, kad precīzs bija Mets Puempels. "Crunch" tobrīd jau bija guvusi četrus vārtus, līdz ar to tika saglabāta pārliecinoša vadība.

Latvijas hokejistu atzina par mača otro zvaigzni jeb otro labāko spēlētāju. Pirmās zvaigznes gods tika Gudļevska komandas biedram Adamam Ērnijam, kurš guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

"Crunch" izcīnīja 10.uzvaru 19 mačos un ar 23 punktiem ieņem 6.vietu Austrumu konferencē. "Senators" piedzīvoja 15.zaudējumu 20 mačos un ar 12 punktiem ir pēdējie Austrumu turnīra tabulā.

Gudļevskim šī bija sestā uzvara deviņās spēlēs šosezon "Crunch" sastāvā. Latvijas vārtsargs vidēji mačā ielaidis 1,9 ripas un atvairījis 93,8% pretinieku metienu.

Citā mačā uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" mājās ar 5:3 uzveica Stoktonas "Heat".

Latvijas hokejists saņēma divas soda minūtes un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Barracuda" guva astoto uzvaru 19 mačos un ar 19 punktiem ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, savukārt "Heat" piedzīvoja 10.zaudējumu 16 spēlēs un 14 punktiem atrodas 13.pozīcijā Rietumos.

Jevpalovs savā AHL debijas sezonā 19 mačos izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

BNS/Foto: Vida Press