Kristers Gudļevskis izsaukts uz NHL
Tampabejas "Lightning" no fārmkluba AHL izsauc Gudļevski.
Hokejs
2015. gada 10. decembris, 21:06

Kristers Gudļevskis izsaukts uz NHL

Jauns.lv

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis ceturtdien tika izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas "Lightning", paziņojis NHL klubs.

""Lightning" nosūtījuši Andreju Vasiļevski uz Tampabejas vienības fārmklubu Sirakjūsas "Crunch", kas sacenšas Amerikas Hokeja līgā (AHL), bet izsaukusi Gudļevski," sociālajā vietnē "Twitter" raksta "Lightning".

Patlaban 23 gadus vecais Gudļevskis šosezon AHL aizvadījis 12 spēles, vidēji mačā ielaižot 2,40 ripas un atvairot 92,2% pretinieku komandas metienus.

Paredzams gan, ka ceturtdien gaidāmajā mačā pret Otavas "Senators" vārtos stāsies "Lightning" pamatvārtsargs Bens Bišops.

Kā zināms, Bišopa dublieris šosezon ir Vasiļevskis, kurš izlaida sezonas sākumu, jo viņam septembrī tika veikta operācija, lai likvidētu asins sarecējumu.

Oktobrī Gudļevskis tika izsaukts uz "Lightning", tā rindās aizvadot arī vienu maču, kurā viņa pārstāvētā komanda tikai pagarinājumā ar 0:1 piekāpās Čikāgas "Blackwahks" vienībai.

Ar 28 spēlēs izcīnītiem 29 punktiem "Lightning" NHL Atlantijas okeāna divīzijas kopvērtējumā atrodas sestajā vietā, bet Austrumu konferencē viņi ieņem 11.pozīciju.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA