Strēlniekam 12 punkti, "Brose Baskets" Eirolīgas mačā bez problēmām apspēlē pastarīti
Jānis Strēlnieks laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, trāpīja divus no trim divpunktu un vienu no trim trīspunktu metieniem, realizēja piecus no pieciem soda metieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva rezultatīvu piespēli un pārtvēra vienu bumbu.
Basketbols
2015. gada 18. decembris, 11:31

Strēlniekam 12 punkti, "Brose Baskets" Eirolīgas mačā bez problēmām apspēlē pastarīti

Jauns.lv

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks ceturtdien guva 12 punktus Eiropas basketbola līgu apvienības (ULEB) Eirolīgas mačā, palīdzot Vācijas komandai Bambergas "Brose Baskets" savā laukumā ar 86:54 uzveica Itālijas klubu Sasari "Dinamo", liecina rīkotāju informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Strēlnieks laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, trāpīja divus no trim divpunktu un vienu no trim trīspunktu metieniem, realizēja piecus no pieciem soda metieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva rezultatīvu piespēli un pārtvēra vienu bumbu.

D grupā "Brose Baskets" izcīnīja sesto uzvaru 10 spēlēs, savukārt "Dinamo" šis bija 10.zaudējums tikpat spēlēs.

B grupas mačā Dāvja Bertāna pārstāvētā Spānijas komanda Vitorijas "Laboral Kutxa" mājās ar 92:70 pārspēja Horvātijas klubu Zagrebas "Cedevita". Latvijas basketbolists nespēlēja, jo atkopjas no savainojuma.

Savukārt C grupas Kaspara Vecvagara vienība Kauņas "Žalgiris" no Lietuvas mājās ar 72:75 piekāpās Grieķijas komandai Atēnu "Panathinaikos". Latvijas basketbolists mačam bija pieteikts, taču palika rezervē.

Jau ziņots, ka Strēlnieks, Bertāna un Vecvagara komandas kvalificējušās "Top 16" kārtai.

"Top 16" kārtā komandas būs sadalītas divās grupās. Katras grupas četras labākās kvalificēsies izslēgšanas mačiem.

Eirolīgas "Final Four" finālturnīrs no 13. līdz 15.maijam notiks Berlīnē, Vācijā.

BNS/Foto: Vida Press