Reklāma ar "Transleitera" dziesmu par Porziņģi ierindota starp labākajām gada sporta reklāmām. VIDEO
Kristapa Porziņģa popularitāte ASV lielākajā pilsētā Ņujorkā turpina augt.
Sporta zvaigznes
2015. gada 18. decembris, 20:03

Reklāma ar "Transleitera" dziesmu par Porziņģi ierindota starp labākajām gada sporta reklāmām. VIDEO

Jauns.lv

Laikraksts "The New York Daily News" talantīgā latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" komandas spēļu reklāmu, kurā skan apvienības "Transleiteris" dziesma, ierindojis starp labākajām šī gada sporta reklāmām.

Laikraksts norāda, ka "Transleiteris" dziesmu par Porziņģi sacerēja neilgi pēc tam, kad jaunais basketbolists nokļuva komandas "Knicks" rindās. "Sākotnēji tā pievērsa maz uzmanības. Taču dziesmas izmantošana spēles reklāmā bija iedvesmojoša," raksta "The New York Daily News".

Laikraksta uzmanību pievērsa ESPN televīzijas reklāma par Ņujorkas derbiju starp "Knicks" un Bruklinas "Nets" komandām, kurā izmantota "Transleitera" dziesma un latviski rakstīta frāze "Šī ir jūsu spēli". Kā iepriekš noskaidroja aģentūra LETA, šī bija tikai pirmā reklāma un gaidāmas vēl vairākas.

Kā ziņots, latviešu mūziķu apvienība "Transleiteris" noslēgusi reklāmas līgumu ar ietekmīgo Ziemeļamerikas sporta mediju ESPN, kurā ar viņu dziesmu tiek reklamētas Ņujorkas "Knicks" komandas spēles.

"ESPN sazinājās ar "Transleiteri", piedāvājot vairākus līguma variantus," aģentūrai LETA iepriekš atklāja mūziķu pārstāvji, stāstot, ka precīza līguma summa vēl nebija zināma, bet reklāmas kampaņai bija jāilgst vismaz līdz 7.decembrim.

Šajā vasarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda "Knicks" izvēlējās Porziņģi jauno spēlētāju draftā ar ļoti augsto ceturto numuru, un uzreiz pēc tā "Transleiteris" radīja dziesmu "Porziņģis", kas guva popularitāti arī Ziemeļamerikā.

Kā zināms, "Transleiteris" dziesmu par Porziņģi radīja, parodējot apvienības "Olas" hitu par Zemgu Girgensonu, kas tika izveidots pēc viņa uzvaras Nacionālās hokeja līgas Visu zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā.

Porziņģis šosezon aizvadītajās 26 spēlēs vidēji guvis 13,5 punktus un izcīnījis 8,3 atlēkušās bumbas. Tikmēr "Knicks" ar 12 panākumiem 26 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē.

Reklāma par Kristapu Porziņģi ar "Transleiteru" dziesmu - video:


LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video