33 gadu vecumā nošauj Salvadoras futbola izlases leģendu
33 gadu vecumā nogalināts bijušais Salvadoras futbola izlases rekordists Alfredo Pačeko.
Sporta zvaigznes
2015. gada 28. decembris, 14:43

33 gadu vecumā nošauj Salvadoras futbola izlases leģendu

Jauns.lv

Svētdien 33 gadu vecumā nogalināts bijušais Salvadoras futbola izlases rekordists Alfredo Pačeko, kurš valstsvienībā aizvadīja visvairāk maču, bet aizpērn par spēļu sarunāšanu saņēma mūža diskvalifikāciju.

Kā paziņoja policijas pārstāvji, uzbrukums Pačeko un viņa diviem draugiem noticis 66 kilometru attālumā no Salvadoras galvaspilsētas Sansalvadoras.

"Bijušo valstsvienības spēlētāju nogalināja nezināms grupējums brīdī, kad viņš ar draugiem pameta degvielas uzpildes staciju," teikts policijas paziņojumā.

Pačeko, kurš valstsvienībā aizvadīja 86 spēles, pirms diviem gadiem tika diskvalificēts uz mūžu par iesaistīšanos spēļu sarunāšanā, kas norisinājās no 2010. līdz 2012.gadam. Tāpat mūža diskvalifikāciju saņēma vēl 13 bijušie Salvadoras izlases spēlētāji.

Salvadorā pēdējā gada laikā uzliesmojuši bandu kari. No janvāra līdz novembrim valstī nogalināti vairāk nekā 6 000 cilvēki, kas ir gandrīz divreiz vairāk nekā pērn.

Pazīstamākajām bandām - "Mara Salvatrucha" (MS-13) un "Barrio" 18 (M-18) - ir 70 000 dalībnieku, no kuriem 10 000 atrodas ieslodzījumā.

LETA/Foto: EPA/LETA