Ar kriminālo pasauli saistīts īru kultūrists pārcēlies uz Latviju
Savā feisbuka lapā, šons Enraits norādījis, ka strādā par "Master Instructor uzņēmumā Capital Gym" Rīgā.
Sporta zvaigznes
2015. gada 30. decembris, 12:30

Ar kriminālo pasauli saistīts īru kultūrists pārcēlies uz Latviju

Jauns.lv

Ar kriminālo pasauli saistīts īru kultūrists Šons Enraits pārcēlies uz Latviju, atsaucoties uz laikrakstu "The Herald", vēsta Īrijas latviešu ziņu portāls "Baltic Ireland".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Fitnesa trenera un sporta zāles īpašnieka Enraita darbība ir pakļauta apjomīgai Noziedzīgi iegūtu līdzekļu izmeklēšanas biroja izmeklēšanai.

Vīrietis savā mājā Dublinā nav manīts vairākus mēnešus, un tiek uzskatīts, ka viņš dzīvo Rīgā un strādā par personīgo fitnesa treneri. Nav zināms, kāpēc Enraits atstājis Īriju, bet viņa finansiālo darbību izmeklēšana joprojām turpinās. Laikraksta "Herald" informācijas avots apliecinājis, ka apsūdzības līdz šim nav izvirzītas un izmeklēšanai līdz tam vēl ejams tāls ceļš. Šī gada maijā tika veikta kratīšana Enraita mājā, kā arī viņa advokāta birojā Dublinā, izņemot dažādus dokumentus un citus materiālus.

Enraits ir saistīts ar Īrijas kriminālo sabiedrību un izdzīvojis divos slepkavības mēģinājumos. Pirmo reizi viņš tika sašauts 2011.gada janvārī. Vīrietis izdzīvoja, jo bija ģērbies bruņuvestē. Otrs uzbrukums Enraitam notika 2013.gada maijā, kad pie sporta zāles kāds vīrietis viņam vairākkārt iešāva mugurā. Pēc operācijas un vairākus mēnešus ilgas ārstēšanās Nacionālajā rehabilitācijas centrā vīrietis atveseļojās. Īrijas policija uzskata, ka šo slepkavības mēģinājumu paveica likumsargiem zināmais Karls Veins, kurš dažas nedēļas pēc tam tika sašauts un jūlijā no gūtajiem ievainojumiem mira.

LETA / Foto: Facebook

Tēmas