NHL zvaigžņu spēles dalībnieks Jaromirs Jāgrs joko, ka hokeja fani vēlas viņa nāvi
Jāgrs: "Es lūdzu par mani nebalsot, taču viņi neklausīja. Es laikam viņiem nepatīku. Viņi grib mani redzēt mirušu."
Hokejs
2016. gada 4. janvāris, 17:22

NHL zvaigžņu spēles dalībnieks Jaromirs Jāgrs joko, ka hokeja fani vēlas viņa nāvi

Jauns.lv

Čehijas hokeja zvaigzne Jaromīrs Jāgrs svētdien pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) mača pajokoja, ka līdzjutēji laikam vēlas viņa nāvi, jo fani iebalsojuši viņu par Zvaigžņu spēles Atlantijas divīzijas komandas kapteini.

Jāgrs svētdien guva divus vārtus un kaldināja Floridas "Panthers" uzvaru ar 2:1 mājās pret Minesotas "Wild", kas komandai bija devītais panākums pēc kārtas. 43 gadus vecais hokejists pēc šī mača pajokoja, ka fani laikam vēlas viņa nāvi, jo viņš iebalsots dalībai Zvaigžņu spēlē.

"Es lūdzu par mani nebalsot, taču viņi neklausīja. Es laikam viņiem nepatīku. Viņi grib mani redzēt mirušu," ar smaidu sacīja Jāgrs, kurš nav sajūsmā par dalību Zvaigžņu spēlē, kurā pirmo reizi būs jauns formāts - laukumā spēlētāji spēlēs trijatā pret trim pretiniekiem.

Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojuma laikā, kas notika no 1. decembra līdz 1. janvārim, Jāgrs savā "Twitter" profilā aicināja fanus par viņu nebalsot. "Fani - es novērtēju jūsu balsis par Zvaigžņu spēli, bet spēle trīs pret trim mani nogalinās, un es negribu vēl mirt. Paldies par sapratni. Pārāk vecs," rakstīja hokejists, tekstam pievienojot smaidiņus.

Jau vēstīts, ka par Zvaigžņu spēles četru komandu kapteiņiem kļuva četri savās divīzijās visvairāk balsu saņēmušie spēlētāji - Jāgrs uzvarēja Atlantijas divīzijā, Patriks Keins no Čikāgas 'Blackhawks" - Centrālajā divīzijā, Aleksandrs Ovečkins no Vašingtonas "Capitals" - Metropoles divīzijā un Džons Skots no Arizonas "Coyotes" - Klusā okeānas divīzijā.

Zvaigžņu spēlē pirmo reizi notiks trīs spēles, kas katra ilgs vienu periodu jeb 20 minūtes. Pirmo reizi sacentīsies nevis divas, bet četras komandas, sastādītas no katras divīzijas komandām. Divīziju komandu sacensības Našvilā notiks 31.janvārī.

Kā zināms, pagājušajā sezonā Zemgus Girgensons uzvarēja NHL Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā. Latvijas hokejistam līdzjutēji atdeva 1 574 896 balsis.

   


BNS/Foto: Vida Press