Porziņģis parakstījis ekskluzīvu līgumu par autogrāfu sniegšanu
Kristaps Porziņģis noslēdzis līgumu ar uzņēmumu "Steiner Sports" par ekskluzīvi parakstītu viņa aksesuāru tirdzniecību.
Basketbols
2016. gada 7. janvāris, 23:38

Porziņģis parakstījis ekskluzīvu līgumu par autogrāfu sniegšanu

Jauns.lv

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis noslēdzis līgumu ar uzņēmumu "Steiner Sports" par ekskluzīvi parakstītu viņa aksesuāru tirdzniecību, vēsta portāls "beckett.com".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tiek ziņots, ka "Steiner Sports" pārsvarā balstās uz sportistiem, kas bāzējas Ņujorkā. Jau pašlaik uzņēmums piedāvā iegādāties parakstītu Porziņģa spēles kreklu, bumbu un fotogrāfiju.

Tāpat līdzjutēji var nosūtīt paši savas lietas, ko spēlētājs parakstītu.

Kā ziņots, pirms mēneša sporta dzēriens "BodyArmor" kļuva par Porziņģa trešo mārketinga partneri kopš Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta.

Kaut pēc tam, kad Porziņģi šī gada NBA jauno spēlētāju draftā ar ceturto numuru izvēlējās Ņujorkas "Knicks" komanda, viņš tika izsvilpts, jau drīz latvietis bija noslēdzis divus mārketinga darījumus - ar aviokompāniju "Delta Air Lines" un "Shifman" matraču kompāniju.

Kā toreiz izteicās Porziņģis, visi viņa līdzšinējie mārketinga līgumi radušies nepieciešamības rezultātā. Tā vienošanās ar lielāko ASV aviokompāniju noslēgta, jo ģimenei nepieciešams regulāri lidot uz Latviju, bet Ņūdžersijā bāzētais uzņēmums "Shifman" apsolījis latvietim radīt piemērotu lielizmēra matraci, jo iepriekšējos piecus gadus viņam bija miega problēmas.

"Redzēju, ka to dzer citi spēlētāji. Nopirku veikalā un man tiešām patika," decembrī Porziņģis teica par "BodyArmor", kam ir mārketinga līgumi arī ar tādiem NBA spēlētājiem kā Džeimss Hārdens un Klejs Tompsons, bet tā līdzīpašnieks ir Kobe Braients.

Jau decembrī Porziņģi pārstāvošās mārketinga kompānijas ASM viceprezidents Kriss Brentlijs izteicās, ka latvietis ir tuvu ekskluzīva autogrāfa līguma noslēgšanai, kas tagad ir realizējies. Tāpat viņam tuvojas sarunas par jaunu apavu līgumu, jo līdzšinējā vienošanās ar "Nike" noslēgsies pēc sezonas.

Tāpat pagājušajā mēnesī ASV mediji ziņoja, ka Porziņģis varētu parakstīt līgumu ar Latvijas banku "Citadele".

Savā debijas sezonā Porziņģis līdz šim 37 spēlēs vidēji guvis 13,2 punktus un izcīnījis 7,9 atlēkušās bumbas. Pēdējos piecos mačos Porziņģis tikai vienu reizi spējis izcelties ar "double-double", tiesa, vienība šajā laikā iekrājusi četras uzvaras.

Tāpat līdzjutēji var turpināt balsot par viņu NBA Visu zvaigžņu spēlē. Pēc ceturtdien publiskotajiem starprezultātiem Porziņģis pašlaik balsojumā ieņem devīto vietu starp Austrumu konferences uzbrucējiem un centra spēlētājiem.

LETA/Foto: EPA/LETA