Sporta zvaigznes
2016. gada 14. janvāris, 14:11

Porziņģa brālis jau čupojas ar Ņujorkas slavenībām. VIDEO

Jauns.lv

Par Kristapa Porziņģa straujo popularitātes augšanu vairs neviens īsti nejūtas pārsteigts, tomēr arī viņa ģimenes pārstāvji Ņujorkā pamazām iesoļo pašās augstākajās aprindās.

Aizvadītās nakts spēlē, kurā Ņujorkas derbijā “Knicks” izbraukumā uz citu pilsētas daļu “Barclays Center” arēnā nedaudz negaidīti piekāpās Bruklinas “Nets”. Pats Kristaps arī nevarēja lepoties ar pašu labāko precizitāti – gūti 12 punkti, trāpot no spēles vien 5 metienus no 17, tomēr. Tomēr, vērojot spēles apskatu, video beigās uzmanības centrā nonāk arī viņa vidējais brālis Mārtiņš (tērpies šallē ar Lielvārdes jostas fragmentu), kurš šo spēli noskatījās ļoti iespaidīgā kompānijā – sēžot pie paša laukuma pirmajā rindā blakus pasaulslavenajam režisoram Spaikam Lī, kurš pērnā gada novembrī tika nosaukts par pasaules kinoakadēmijas balvas “Oskara” ieguvēju par mūža ieguldījumu kinomākslā.

Spaiks Lī jau ilgu gadu garumā ir viens no kvēlākajiem Ņujorkas “Knicks” faniem, kurš arī sākumā nebija sajūsmā par latvieša izvēlēšanos NBA draftā, tomēr ātri vien savas domas mainīja, ieraugot Kristapa potenciālu laukumā.

Kā zināms Kristapam ir divi brāļi – 30 gadus vecais Mārtiņš un 33 gadus vecais Jānis, kurš pats savulaik ir spēlējis Latvijas vīriešu basketbola izlasē. Abi vīri kopā ar saviem vecākiem Ingrīdu un Tāli arī dzīvo Ņujorkā kopā ar Kristapu, palīdzot mūsu 20 gadus vecajai basketbola zvaigznei labāk iejusties pasaules megapolē.

Aizvadītās nakts "Knicks" mača interesantākie momenti - video:

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video