"Sabres" Girgensonu ievieto savainoto spēlētāju sarakstā
Zemgus Girgensona savainojums izrādījies nopietnāks nekā tas šķita sākumā.
Hokejs
2016. gada 22. janvāris, 21:02

"Sabres" Girgensonu ievieto savainoto spēlētāju sarakstā

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" ievietojusi latviešu uzbrucēju Zemgu Girgensonu savainoto spēlētāju sarakstā, vēsta vienība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, Girgensons traumu guva pagājušajā piektdienā, kad "Sabres" komanda ar 1:4 savā laukumā zaudēja Bostonas "Bruins". Girgensons spēli pameta jau pirmās trešdaļas vidū, kad vidējā zonā bija sadūries ar pretinieku aizsargu Kevanu Milleru.

Girgensonam tika konstatēts ķermeņa augšdaļas savainojums. Tika vēstīts, ka latvietim jāizlaiž nākamās trīs spēles, līdz ar to bija sagaidāms, ka Girgensons varētu laukumā atgriezties piektdien paredzētajā mačā pret Detroitas "Red Wings", tomēr tagad "Sabres" vienība ievietojusi latvieti savainoto spēlētāju sarakstā.

Līdz ar to Bufalo vienība no fārmkluba Amerikas Hokeja līgā (AHL) Ročesteras "Americans" izsaukusi uzbrucēju Kelu O'Railiju, kurš rīta treniņā slidoja vienā maiņā ar pērnā gada drafta otro numuru Džeku Aikelu un Džeimiju Makdžinu.

Pēc piektdienas mača "Sabres" vienībai sāksies trīs izbraukuma spēļu sērija, kas noslēgsies 3.februārī.

Railijs jau decembrī tika izsaukts uz diviem mačiem, kuru laikā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Šosezon aizvadītajās 35 AHL spēlēs viņš izcēlies ar četriem gūtiem vārtiem un 19 piespēlēm.

Tikmēr Girgensons "Sabres" rindās 40 maču laikā izcēlies ar trim vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -4.

"Sabres" ar 42 punktiem 47 mačos ieņem septīto vietu Atlantijas divīzijā, bet Austrumu konferencē atrodas 15.vietā starp 16 komandām.

LETA/Foto: Vida Press