Daugaviņš pastāsta par piedzīvotajām veselības problēmām
Daugaviņš: "Ar veselību ir labāk. Maskavā nejutos sevišķi labi, tāpēc neriskēju spēlēt. Konkursu laikā viss bija kārtībā, bet pēc tam nācās prasīt ārstam, lai iedod man nomierinošu tableti."
Hokejs
2016. gada 26. janvāris, 14:51

Daugaviņš pastāsta par piedzīvotajām veselības problēmām

Jauns.lv

Latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam šobrīd ar veselību ir labāk, tāpēc viņš varēja jau pirmdien doties laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, intervijā "R-Sport" atklājis spēlētājs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, aizvadītās nedēļas nogalē Maskavā notika KHL Zvaigžņu spēle, kuras laikā tās dalībniekam Daugaviņam pēkšņi palika slikti un viņš ārsta pavadībā devās uz slimnīcu.

"Ar veselību ir labāk. Maskavā nejutos sevišķi labi, tāpēc neriskēju spēlēt. Konkursu laikā viss bija kārtībā, bet pēc tam nācās prasīt ārstam, lai iedod man nomierinošu tableti," pastāstīja Daugaviņš.

Jau ziņots, ka Daugaviņš pirmdien KHL regulārā čempionāta mačā guva divus vārtus, taču viņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, ko vada Latvijas speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, ar 5:6 atzina aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētās Helsinku "Jokerit" vienības pārākumu.

"Uzskatu sevi par vainīgu šajā zaudējumā, jo divas manas kļūdas noveda pie pēdējo vārtu zaudējuma," atzina Daugaviņš. "Pieci iemesti vārti - tas nav slikti, taču vajag iemest atbildīgajos brīžos, lai būtu lielāks pārsvars. Tad būtu vieglāk spēlēt," sacīja Daugaviņš, kurš uzteica arī "Jokerit" vārtsarga Henrika Karlsona lielisko spēli.

"Torpedo" piedzīvoja piekto zaudējumu pēdējos sešos mačos. "Komanda it kā spēlē labi. Vienkārši vajag noskaņoties, ka nākamajā spēlē jāiet un jāuzvar. Nedrīkst būt citas domas. Varbūt tad kaut kas mainīsies. Nevajag parādīt labu hokeju, bet vienkārši uzvarēt."

Šosezon Daugaviņš 46 mačos ir izcēlies ar 14 vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

"Torpedo" ar 89 punktiem 53 mačos ieņem piekto vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, kur pirmā ar 115 punktiem ir visas līgas līdere Maskavas CSKA.

Savukārt Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" turpina cīņu par iekļūšanu Rietumu konferences labāko astotniekā, no kura komanda atpaliek par 14 punktiem. Tomēr cerības uz tikšanu izslēgšanas spēlēs vēl nav zaudētas, jo tiešās konkurentes ir aizvadījušas vairāk spēļu. Rīgas "Dinamo" ar 65 punktiem 52 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet astotajā pozīcijā esošā Slovākijas komanda Bratislavas "Slovan" tikusi pie 79 punktiem 53 cīņās.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA