Ķēniņš atgriežas ar rezultatīvu piespēli un uzvaru pagarinājumā
Ķēniņš šosezon AHL čempionātā piedalījies desmit mačos, izdarījis divas rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -1.
Hokejs
2016. gada 30. janvāris, 11:15

Ķēniņš atgriežas ar rezultatīvu piespēli un uzvaru pagarinājumā

Jauns.lv

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien atgriezās laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas un izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Jūtikas "Comets" komandai izcīnīt uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Comets" izbraukumā ar 4:3 (0:1, 1:0, 2:2, 1:0) pagarinājumā uzveica Olbani "Devils".

Ķēniņš ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trešajā periodā, kad "Comets" guva vārtus skaitliskajā vairākumā un izvirzījās vadībā ar 2:1.

Latviešu hokejists savainojuma dēļ nebija piedalījies iepriekšējās septiņās "Comets" spēlēs.

Ķēniņš šosezon AHL čempionātā piedalījies desmit mačos, izdarījis divas rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tāpat Ķēniņš šosezon piedalījies sešās spēlēs arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Vankūveras "Canucks" sastāvā.

Citā mačā latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" savā laukumā ar 3:5 (2:1, 1:3, 0:1) zaudēja Hēršijas "Bears".

Gudļevskis šajā mačā palika rezervē, bet viņa komandas biedrs Edams Vilkokss atvairīja 21 no 25 pretinieku metieniem.

Latviešu vārtsargs šosezon AHL piedalījies 21 mačā, guvis astoņas uzvaras, vidēji ielaidis 2,8 ripas un atvairījis 91,2% pretinieku metienu.

Kā zināms, Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs piektdien tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandu Allenas "Americans",

Piektdien Jevpalovs "Americans" sastāvā debitēja ar vārtu guvumu, palīdzot savā laukumā ar 7:1 (0:0, 4:0, 3:1) sagraut Talsas "Oilers". Jevpalova rēķinā bija divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +2, kas viņu lika nosaukt par cīņas trešo spožāko zvaigzni.

Latvijas hokejists šosezon AHL piedalījies 37 spēlēs, guvis divus vārtus, izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles un atzīmējis ar lietderības koeficientu -7.

AHL turnīra tabulā "Crunch" izcīnījusi 47 punktus 44 spēlēs un atrodas Ziemeļu divīzijas trešajā pozīcijā, bet "Comets" ar 44 punktiem 42 mačos ir piekto vietā.

LETA/Foto: Vida Press