Gudļevskis ielaiž četrus vārtus; komandai jau trešais zaudējums pēc kārtas
Gudļevskis atvairīja 23 no 27 metieniem, piedzīvojot astoto neveiksmi šosezon AHL.
Hokejs
2016. gada 31. janvāris, 11:39

Gudļevskis ielaiž četrus vārtus; komandai jau trešais zaudējums pēc kārtas

Jauns.lv

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis sestdien ielaida četrus vārtus, bet viņa pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" Amerikas hokeja līgā (AHL) cieta trešo zaudējumu pēc kārtas, viesos ar 1:5 (1:1, 0:2, 0:2) atzīstot Hēršijas "Bears" pārākumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Railijs Berbers, kurš pēdējo ripu iemeta jau tukšos "Crunch" vārtos, kad Gudļevskis bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

Gudļevskim pēdējos mačos nav diez ko veicies, jo trīs aizvadītajās cīņās viņš kopā ir ielaidis 15 vārtus, ikreiz piedzīvojot zaudējumu.

Šosezon Latvijas vārtsargs AHL ir aizvadījis 22 spēles, pamatlaikā izcīnot astoņas uzvaras un tikpat reižu zaudējot, vidēji mačā ielaižot 2,86 ripas un atvairot 90,9% metienu.

Citā spēlē Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtikas "Comets" mājās ar 4:2 (1:2, 1:0, 2:0) uzvarēja Ročesteras "Americans". Ķēniņš pie rezultativitātes punktiem netika, pa vārtiem nemeta, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības rādītāju -1.

Kā zināms, piektdien Ķēniņš atgriezās "Comets" sastāvā pēc traumas sadziedēšanas un nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli. Pirms tam uzbrucējs savainojuma dēļ bija izlaidis septiņas spēles.

Šosezon Ķēniņš AHL čempionātā piedalījies 11 mačos, kuros izdarījis divas rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -2.

Tāpat Ķēniņš šosezon piedalījies sešās spēlēs arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Vankūveras "Canucks" sastāvā.

Kā zināms, Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs piektdien tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandu Allenas "Americans", kur debitēja ar gūtiem vārtiem. Savukārt sestdien Jevpalovs savā otrajā ECHL spēlē piedzīvoja zaudējumu, jo "Americans" viesos ar 2:5 (0:1, 0:2, 2:2) zaudēja Talsas "Oilers". Jevpalovs četras reizes meta pa vārtiem, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības rādītāju -2.

Latvijas hokejists šosezon AHL piedalījies 37 spēlēs, guvis divus vārtus, izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles un atzīmējis ar lietderības koeficientu -7.

AHL turnīra tabulā "Crunch" izcīnījusi 47 punktus 45 spēlēs un atrodas Ziemeļu divīzijas trešajā pozīcijā, bet "Comets" ar 46 punktiem 43 mačos ir piektajā vietā.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA