Dubaijas policistam cietumsods par Mesi pases rādīšanu sociālajos medijos. VIDEO
Mesi Dubaijā piedalās "Pasaules futbola balvu" ("Globe Soccer Awards") pasniegšanas ceremonijā, kurā viņš tika apbalvots kā gada labākais spēlētājs.
Sporta zvaigznes
2016. gada 1. februāris, 15:38

Dubaijas policistam cietumsods par Mesi pases rādīšanu sociālajos medijos. VIDEO

Jauns.lv

Tiesa Dubaijā pirmdien piesprieda viena mēneša cietumsodu policistam par to, ka viņš bija sociālajos medijos postējis videoierakstu, kurā redzama Argentīnas futbola zvaigznes Lionela Mesi pase, vēstīja Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) plašsaziņas līdzekļi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policists Dž.Dž. tika kritizēts par to, ka bija "ļaunprātīgi izmantojis telekomunikāciju sistēmu", ziņoja laikraksts "The Gulf News" savā interneta vietnē.

Policists atzina savu vainu un to, ka rīkojies nepareizi, ar savu viedtālruni augšuplādējot šo video uz attēlu kopīgošanas sociālo tīklu "Snapchat".

Šis incidents notika decembrī Dubaijas lidostā, kur Mesi bija atlidojis, dodoties uz "Pasaules futbola balvu" ("Globe Soccer Awards") pasniegšanas ceremoniju, kurā viņš tika apbalvots kā gada labākais spēlētājs.

AAE policists gribēja nofotografēties kopā ar slaveno futbolistu, bet saņēma noraidošu atbildi, ka Mesi ir noguris no šī lidojuma.

"Tad es devos uz pasu kontroli un pamanīju, ka tur ir atstāta Mesi pase, paņēmu to un uzfilmēju video, kurā es esmu redzams, turot šo pasi," janvārī ziņoja laikraksts "The National", citējot policista teikto.

Dubaijas policists parāda Mesi pasi - video: LETA/Foto: EPA/LETA

Tēmas