Sirdij nepavēlēsi? Ronaldu ignorē "Real" noteikumus un lido pie sava drauga kikboksera
Tuvi draugi vai tomēr mīļotie? Lai satiktu šo simpātisko kikbokseri, futbolists Krištianu Ronaldu gatavs ik dienu ar lidmašīnu doties uz Maroku.
Sporta zvaigznes
2016. gada 2. februāris, 13:01

Sirdij nepavēlēsi? Ronaldu ignorē "Real" noteikumus un lido pie sava drauga kikboksera

Jauns.lv

Futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu pārbauda Madrides “Real” kluba vadības un galvenā trenera Zinedina Zidāna pacietību. 30 gadus vecais portugālis pēc uzvaras ar 6:0 pār “Espanyol”, kura vārtus ne pārāk veiksmīgi sargāja lietuviešu vārtsargs Giedrjus Arlausks, naktī uz 1. februāri ar privāto lidmašīnu devies uz Maroku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Marokā viņš vēlējās nosvinēt trīs savus iesistos vārtus – un gribēja to darīt kopā ar savu tuvu draugu kikbokseri Badru Hari.

Madrides “Real” ir aizliedzis futbolistam tik bieži lidot uz Maroku, kur viņš regulāri dodas apciemot savu draugu.

Šādā veidā “Real” vēlas ieviest kārtību komandā. Klubs ir pat lūdzis Marokas karalim Mohammedam VI, lai viņš informē “Real” vadību, ja futbola zvaigzne šos likumus pārkāps.

Vēl decembra sākumā atklātībā nonāca ziņas, ka no pirmdienas līdz ceturtdienai uzreiz pēc treniņiem Ronaldu ar privāto lidmašīnu dodas uz Maroku.

Mājās viņš atgriezās naktī, lai pagūtu atpūsties līdz rīta treniņam. Šīs tuvās draudzības dēļ Spānijas presē parādījās ziņas, ka pasaulslaveno futbolistu un kikbokseri saista homoseksuālas attiecības, jo sociālajos tīklos publicētās bildes nereti bija visai divdomīgas.

Pēc izšķiršanās no slavenās krievu modeles Irinas Šaikas portugāļu futbolists nopietnās un publiskās attiecības vairs nav iesaistījies. Ik pa laikam ārzemju presē izskanējusi informācija par tikšanās reizēm ar dažādām dāmām, tomēr nekas nav liecinājis par nopietnām attiecībām vairāk nekā tuvā draudzība ar marokāņu bokseri.

   

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press