Gudļevska neveiksmes turpinās - četras ielaistas ripas un kārtējais zaudējums
Pēdējo uzvaru Kristers Gudļevskis izcīnījis 18.janvārī, bet pēc tam sešos mačos ir cietis neveiksmes, šajā laikā savos vārtos ielaižot 26 ripas.
Hokejs
2016. gada 11. februāris, 12:39

Gudļevska neveiksmes turpinās - četras ielaistas ripas un kārtējais zaudējums

Jauns.lv

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien mača papildlaikā ielaida vārtus, bet viņa pārstāvētā komanda Sirakjūsas "Crunch" cieta septīto zaudējumu pēc kārtas Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā.

"Crunch" izbraukumā ar 3:4 (2:2, 1:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā zaudēja Sentdžonsas "IceCaps", kas Sirakjūsas vienībai ir tiešā konkurentē Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā par vietu izslēgšanas spēlēs.

Gudļevskis atvairīja 15 no 19 pretinieku metieniem, ceturtos vārtus ielaižot pagarinājuma otrajā minūtē.

Abas komandas tikās arī otrdien, kad ar 4:0 pārāka bija "IceCaps", bet Gudļevskis šajā mačā atvairīja 15 no 18 pretinieku metieniem.

Gudļevskis šosezon AHL piedalījies 25 mačos, kuros palīdzējis komandai izcīnīt astoņas uzvaras spēles pamatlaikā, atvairījis 90,1% pretinieku metienu un vidēji ielaidis 2,99 vārtus. Pēdējo uzvaru Gudļevskis izcīnījis 18.janvārī, bet pēc tam sešos mačos ir cietis neveiksmes, šajā laikā savos vārtos ielaižot 26 ripas.

Citā AHL mačā uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" savā laukumā ar 4:2 (3:1, 1:0, 0:1) uzveica līgas jaunpienācēju Ontario "Reign".

Jevpalovs šajā spēlē divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists savā debijas sezonā AHL čempionātā piedalījies 40 mačos, kuros guvis divus vārtus, izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības rādītāju -8.

AHL turnīra tabulā Ziemeļu divīzijas trešajā pozīcijā atrodas uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtikas "Comets", kas 46 mačos izcīnījusi 51 punktu. Trīs vietas zemāk ar 48 punktiem 49 spēlēs atrodas "Crunch", savukārt "Barracuda" ar 48 punktiem 44 spēlēs ierindojas trešajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

LETA/Foto: Vida Press