Pasaules populārākajā humora šovā joko par Porziņģa uzvārdu. Smieklīgs VIDEO
Runājot par Porziņģi, Džimijs Falons nekautrējas latvieti minēt kā “Knicks” līderi un komandas karali.
Sporta zvaigznes
2016. gada 11. februāris, 18:20

Pasaules populārākajā humora šovā joko par Porziņģa uzvārdu. Smieklīgs VIDEO

Jauns.lv

Par pasaules populārāko TV humora šovu tiek uzskatīts “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, par kuru sajūsminās ne vien cilvēku miljoni visā pasaulē, bet arī ko līdzīgu cenšas atdarināt pat Latvijā – “Vakars ar Renāru Zeltiņu” un “Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli”. Šā šova rubrikā “Populārā matemātika” iekļuvis arī Ņujorkas “Knicks” spīdeklis Kristaps Porziņģis.

Džimijs Falons ir kaislīgs Ņujorkas “Knicks” basketbola komandas fans un vienā no saviem jaunākajiem raidījumiem iekļāvis arī mīļotās komandas spēlētāju. Raidījuma rubrikā jokots par to, kā, uzrakstot kādu vienādojumu, būtu iespējams iegūt kādu populāru cilvēku. Joks par latvieti būtu aptuveni šādas: Ja alfabēta burtiem pieskaitītu blenderi (burtus iemestu blenderī), tas būtu vienāds ar Kristapu Porziņģi. Tieši tik sarežģīts un neizprotams Liepājā dzimušā basketbolista vārds un uzvārds šķiet Ņujorkas un visas ASV publikai. Interesanti, ka iepriekš iesauka “Alfabēts” bija dota citam NBA spēlētājam – grieķu basketbolistam Jannim Antetokunmpo, kura brālis Tanasis šobrīd spēlē tieši “Knicks” komandā.

Runājot par Porziņģi, Džimijs Falons nekautrējas latvieti minēt kā “Knicks” līderi un komandas karali – īsi sakot, cildina ne pa jokam.

Interesanti, ka šī nav pirmā reize, kad pasaulslavenajā humora raidījumā iekļūst Latvija, jo pirms nedaudz vairāk nekā mēneša rīdzinieks Edmunds Kalniņš bija atsūtījis kadru no režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudētās Liepājas teātra izrādes “Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”. Šajā izrādē aktieris Armands Kaušelis ļoti atgādināja pašu Falonu, tāpēc Džimijs bija spiests pārģērbties par rūķi.

Joks par Kristapu Porziņģis no 1:20 (angļu valodā) – video: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video