Dienas bilde: Porziņģu ģimene dodas uz NBA Visu zvaigžņu spēli
Porziņģu ģimene - (no kreisās) brāļi Jānis un Mārtiņš, mamma Ingrīda, tētis Tālis un pats Kristaps dodas uz Toronto.
Sporta zvaigznes
2016. gada 12. februāris, 12:06

Dienas bilde: Porziņģu ģimene dodas uz NBA Visu zvaigžņu spēli

Jauns.lv

Vienīgais Latvijas pārstāvis pasaules spēcīgākajā basketbolā līgā Kristaps Porziņģis ir iekļauts starp NBA Uzlecošo zvaigžņu spēles dalībniekiem, tāpēc jau vakar kopā ar ģimeni devās uz Kanādas pilsētu Toronto, kur norisināsies 65. NBA Visu Zvaigžņu spēle.

Lieki piebilst, ka Kristaps Porziņģis ir vienīgais Latvijas basketbolists, kurš jebkad piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēles kādā no mačiem vai konkursiem. Latvijas sporta līdzjutēju pūliņi iebalsot Kristapu pašā Zvaigžņu spēles centrālajā mačā nevainagojās panākumiem, jo Liepājā dzimušais basketbolists palika sestais no "garajiem" spēlētājiem Austrumu konferences balsojumā (pamatsastāvā iekļuva Lebrons Džeimss, Pols Džordžs un Karmelo Entonijs), bet NBA ģenerālmenedžeri nolēma, ka latvietim nav vietas arī rezervistu vidū.

NBA Uzlecošo zvaigžņu spēle būs skatāma ar Latvijā pieejamajos TV kanālos - spēli naktī uz sestdienu tiešraidē 04:00 varēs vērot "Best4Sport" kanālā, kas pieejams "Lattelecom" lietotājiem, bet tiem, kuri naktī vēlēsies izgulēties, spēle ierakstā sestdien, 19:00 būs vērojama arī LTV 7 kanālā.


Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com/kporzee