Tukuma futbola kluba prezidentam Aināram Vahtelim steidzami vajadzīga operācija. Palīdzēsim!
Futbola kluba „Tukums-2000” prezidentam Aināram Vahtelim atklāts ļaundabīgais audzējs un viņam steidzami nepieciešama operācija Vācijā. Lai to veiktu, gan viņa radinieki, gan sporta organizācijas aicina ziedot.
Futbols
2016. gada 13. februāris, 06:19

Tukuma futbola kluba prezidentam Aināram Vahtelim steidzami vajadzīga operācija. Palīdzēsim!

Jauns.lv

Latvijas Futbola federācija (LFF) un futbola klubs „Tukums-2000” lūdz sabiedrības palīdzību un aicina kopīgiem spēkiem saziedot līdzekļus „Tukums-2000” prezidenta Aināra Vahteļa ārstniecības izdevumu segšanai. Viņam steidzīgi nepieciešama operācija Vācijā, kurai nepieciešami 17 000 eiro.

Vahtelim ļaundabīgs audzējs tika atklāts nejauši 2015. gada nogalē, ārstējot cita veida sūdzības. Audzējs veicina strauju nieru mazspēju, un ārsti pēc izmeklējumiem un paredzamās operācijas augstās sarežģītības pakāpes iesaka operāciju nekavējoties veikt Vācijā, Hamburgā.

Vahtelis futbola kluba „Tukums-2000” prezidents ir kopš 2001. gada, aktīvi darbojas futbolā un tā sabiedriskajā dzīvē. Ar savu darbu veicina jauniešu interesi par futbolu un veselīgu dzīvesveidu. Viņš sabiedriskā kārtā ilgus gadus darbojas arī Tukuma novada domes Sporta komisijā. Vairāk nekā desmit gadus Vahtelis organizē novada pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem „Futbola dienas”, kuru ietvaros 500 mazie censoņi piedalās sportiskās stafetēs, jautrās rotaļās, iepazīstas ar „Tukums-2000” futbolistu ikdienu un veselīgu dzīvesveidu. Viņš ir arī ilggadējs starptautiskā futbola turnīra „Tukuma kauss” organizētājs.

No 2001. līdz 2011. gadam Vahtelis strādāja Futbola federācijas Komercdaļā, aktīvi darbojās LFF klubu sacensību komitejā, reģionu attīstības komitejā, kā arī sabiedrisko attiecību un mārketinga komitejā.

Vahteļa dzīvesbiedre Evita Reimane „Neatkarīgajām Tukuma Ziņām” pastāstīja: „Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas ārsti manam vīram Aināram Vahtelim pēc atkārtotas izmeklēšanas ieteica nekavējoties doties uz Vāciju (Hamburgu) operēt ļaundabīgu audzēju, jo audzējs veicina strauju nieru mazspēju, kā rezultātā var zaudēt dzīvību tuvāko 3 līdz 4 mēnešu laikā. Mūsu ģimene tik īsā laikā pašu spēkiem nevar savākt nepieciešamos 17 000 eiro un tādēļ lūdzam palīdzību”.

Līdzekļus iespējams Vahteļa atlabšanai var ziedot, tos pārskaitot uz Aināra Vahteļa bankas kontu: LV05HABA0551030375186 (Swedbank).

Kasjauns.lv/Foto: Gatis Dieziņš/LETA