Ķēniņam kautiņš un divas rezultatīvas piespēles
Ronalds Ķēniņš (#15) sveic komandas biedru ar vārtu guvumu. Ķēniņš tika nosaukts par šīs spēles trešo spožāko zvaigzni.
Hokejs
2016. gada 13. februāris, 12:05

Ķēniņam kautiņš un divas rezultatīvas piespēles

Jauns.lv

Spilgtu maču Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā aizvadījis latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš izcēlās ar kautiņu un divām rezultatīvām piespēlēm.

Ar savu sniegumu Ķēniņš palīdzēja viņa pārstāvētajai Jūtikas "Comets" komandai ar 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) pieveikt Bingemtonas "Senators".

Rezultatīvas piespēles Ķēniņš veica "Comets" komandas abu pirmo vārtu guvumos vairākumā pirmajā un otrajā trešdaļā. Savukārt otrā perioda viducī latvietis izkāvās ar pretinieku hokejistu Trevisu Evaniku.

Ķēniņš tika nosaukts par šīs spēles trešo spožāko zvaigzni, bet šo dueli viņš noslēdza ar trim metieniem pa pretinieku vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists šosezon 14 spēlēs veicis četras rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -3.

AHL turnīra tabulā Ziemeļu divīzijas trešajā pozīcijā atrodas tieši "Comets", kas 47 mačos izcīnījusi 53 punktus. Trīs vietas zemāk ar 48 punktiem 49 spēlēs atrodas šobrīd uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktā vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch", savukārt uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā "Barracuda" ar 48 punktiem 44 spēlēs ierindojas ceturtajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video