foto: Edijs Pālens/LETA
Bukarts asistē uzvaras vārtos un palīdz "Ocelārži" gūt ceturto panākumu pēc kārtas
Roberts Bukarts šosezon 17 spēlēs guvis četrus vārtus un izpildījis desmit rezultatīvas piespēles.
Hokejs
2018. gada 17. novembris, 21:22

Bukarts asistē uzvaras vārtos un palīdz "Ocelārži" gūt ceturto panākumu pēc kārtas

Jauns.lv / LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtu guvumā, kamēr viņa un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" komanda Čehijas augstākās hokeja līgas ietvaros guva ceturto panākumu pēc kārtas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ocelārži" sestdien savā laukumā ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pārspēja Litvīnovas "Verva", vismaz uz kādu brīdi izvirzoties čempionāta kopvērtējuma otrajā vietā.

Bukarts šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kad 49.minūtē Martins Adamskis panāca 3:2.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon viņš 17 spēlēs guvis četrus vārtus un izpildījis desmit rezultatīvas piespēles.

Savukārt Galviņš nospēlēja 18 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā izpildīja divus metienus un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Čehijas čempionāta vadībā ar 34 punktiem 19 spēlēs ir Libereces "Bīlī Tigrši" un "Ocelārži", kamēr piektā ar 32 punktiem ir aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālova "Mountfield". Savukārt aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 27 punktiem ierindojas desmitajā pozīcijā.