Kristeru Gudļevski nosūta atpakaļ uz AHL fārmklubu "Crunch"
Latvietis šosezon AHL aizvadījis 25 spēles, vidēji mačā ielaižot 2,99 ripas un atvairot 90,1% pretinieku komandas metienus.
Hokejs
2016. gada 15. februāris, 10:16

Kristeru Gudļevski nosūta atpakaļ uz AHL fārmklubu "Crunch"

Jauns.lv

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas "Lightning" tika nosūtīts uz tās fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas "Crunch".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pašlaik 23 gadus vecais Gudļevskis izsaukumu uz "Lightning" izpelnījās piektdien un uzreiz tika pieteikts NHL regulārā čempionāta spēlei pret Nešvilas "Predators", ko Tampabejas vienība savā laukumā pārspēja ar 4:3. Latvietis šo maču noraudzījās no rezervistu soliņa.

Tikmēr uz AHL tika nosūtīts "Lightning" otrais vārtsargs krievs Andrejs Vasiļevskis, kurš sestdien stājās "Crunch" vārtos, ar 0:2 zaudējot Bingemtonas "Senators" vienībai. Krievijas hokejists šajā spēlē atvairīja 26 no 27 pretinieku metieniem un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Tas gan neglāba Sirakjūsas vienību no astotā zaudējuma pēc kārtas.

Vasiļevskis šosezon NHL aizvadījis 15 mačus, vidēji vienā spēlē ielaižot 2,73 ripas un atvairot 91,0% pretinieku komandas metienus.

Savukārt Gudļevskis šosezon piedalījies vienā NHL spēlē, kad oktobrī Tampabejas klubs tikai pagarinājumā ar 0:1 piekāpās čempionei Čikāgas "Blackwahks" vienībai.

Gudļevskis šosezon AHL aizvadījis 25 spēles, vidēji mačā ielaižot 2,99 ripas un atvairot 90,1% pretinieku komandas metienus.

Svētdien "Lightning" aizvadīja kārtējo NHL regulārā čempionāta spēli, kurā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) savā laukumā piekāpās Sentluisas "Blues" hokejistiem. Vārtos šajā mačā stājās Tampabejas vienības pamatvārtsargs Bens Bišops, kurš atvairīja 21 no 23 pretinieku metieniem.

Ar 55 spēlēs izcīnītiem 64 punktiem "Lightning" NHL Atlantijas okeāna divīzijas kopvērtējumā atrodas trešajā vietā, kamēr Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto pozīciju. Tikmēr AHL turnīrā "Crunch" komanda Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā ar 48 punktiem 50 spēlēs ir sestajā vietā.

LETA/ Foto: Vida Press